iltasyazilim
FD Üye
Benden 1 yaş küçük bir kız ile tanışmıştım Daha Aşağı dönemlerden Tesadüfi tanıştık Ben tanıştım3 5 kelime konuştuk adını öğrendim sonradan konuşmadık Okulda bana baktığını defalarca gördüm Daha Sonra Faceden ekledim bunu Konuştuk faceden filan konuşmak istemiyor gibiydi sordum konuşmak istemiyorsan söyle diye Hayır konuşmak istiyorum ama böylece bir konu bulamıyorum dedi(Defalarca ben açıyordum konuları) Sonra facede bir takım sözler gördüm eski sevgiline mi ait diye sordum Evet dedi Kaldır kendimce seni umursamıyordur dedim O da teşekkürler zaten kaldırmayı düşünüyordum dedi Daha Sonra benim ilişkimi sordu En son ne süre ayrıldınız diye Boşver dedim Hoşçakal dedim Azıcık ısrar etti sonra by yazdı Sonra bana 2 gündür hiç mesaj atmadıBen de atmadım ümidi kestim açıkcasıArtık o kızdan vazgeçip diğer kızlara geçeyim diyorum siz ne dersiniz?
Anlam veremediğim olay okulda bana pek bakmasına rağmen ve facede o soruları sormasına rağmen niçin hala eski sevgilisinde?
Anlam veremediğim olay okulda bana pek bakmasına rağmen ve facede o soruları sormasına rağmen niçin hala eski sevgilisinde?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.