iltasyazilim
FD Üye
Geçen gün arkadaşım Emre ile internet kafedeydik, sohbet ediyorduk Aniden şöyle sesler gelmeye başladı kulağıma ''İlaydaymış lan adı, üff ne biçim lakin'' İleri geri laflar, her İlayda benimki olamaz diye avuttum kendimi O lafların geldiği bağlı masaya geçtik, göz ucuyla bilgisayara baktım Benim sevdiceğim, allahım resmi olarak şok geçirdim Dediği lafları size anlatmıyorum bile, her neyse çıktılar işte internet kafeden Emre ile peşine düşüp takip ettik bunları olay şöyle:
(B: Emre ile Ben) (Ç: Çocuklar)
B: Milletin namusuna da mı göz diktiniz, i*nelik gerçekleştirmek hoşunuza mı gidiyor?
Ç: Sana mı kaldı lan kime asılacağımızı saptamak?
B: O asıldığın kız benim sevdiğim kız, adam gibi konuşacaksınız
Sonradan kavgaya başladık işte, Emre ayırmış beni Biraz dayak yedim lakin iyi oldu bu, insan taklidi yapmalılar biraz Her neyse ertesi gün ben dolaşırken Emre gidip sevdiğim kıza durumu anlatmış O da benim koruduğumu duyunca gülmüş, sonra ''Hmm, tamamlanmış ben onları bulurum'' demiş Bugün karşılaştık onunla, bana tarif edemediğim bir şekilde bakıyordu Nasıl anlatayım keza gülüyor ayrıca sinirli karışık birşey Sizce benim hakkımda ne düşünmüştür?
(B: Emre ile Ben) (Ç: Çocuklar)
B: Milletin namusuna da mı göz diktiniz, i*nelik gerçekleştirmek hoşunuza mı gidiyor?
Ç: Sana mı kaldı lan kime asılacağımızı saptamak?
B: O asıldığın kız benim sevdiğim kız, adam gibi konuşacaksınız
Sonradan kavgaya başladık işte, Emre ayırmış beni Biraz dayak yedim lakin iyi oldu bu, insan taklidi yapmalılar biraz Her neyse ertesi gün ben dolaşırken Emre gidip sevdiğim kıza durumu anlatmış O da benim koruduğumu duyunca gülmüş, sonra ''Hmm, tamamlanmış ben onları bulurum'' demiş Bugün karşılaştık onunla, bana tarif edemediğim bir şekilde bakıyordu Nasıl anlatayım keza gülüyor ayrıca sinirli karışık birşey Sizce benim hakkımda ne düşünmüştür?