Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bana bi yardımcı olun bu kızlar nie böle?

Bana bi yardımcı olun bu kızlar nie böle?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Benim bi kız arkadasım war, ben azıcık kıskanc we karısan bi insanım cünkü cıktıgım insanı cok sewerim onun için bi kac kızla cıktım bugune kdr herneyse bu kız azıcık dar bi kız bende böle olmamasını istiorum kendisine de söledim örneğin icki icio ben icki icen kızları sewmem sahsen icme dedim ben icince rahatlıyorum yoq ben böle iiyim sen merak etme bana güvenmiomusun flan dio daha sonra bi gün bu kardesi we dersaneden bi arkadası sinemaya gidiolar tmm bildiginz kızlardan deil lakin ben yanındaki adama güvenemem ve zaten gitmesini de istemem benden baska biriyle lakin o gitmis we benim haberim yoq bana bi arkadasım söledi böle böle ozan haberin olsun flanbnde artk böle gitmicek flan dedim kıza o da dediki tmm icki icmicem erkeklerle dolasmıcam simdi memnunmusun dedi ewt dedim gayet memnunum dedim we o günden beri (nerdeyse 4 gündür) adam akıllı ne konusuoruz ne görüsüruz bana biri yardımcı olursa cok sewinirim ne yapmalıyım? ha bi de defalarca beni tersleyyerek cewap werio :s

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt