Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bana Bir Oyun Önerin

Bana Bir Oyun Önerin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese merhaba

Ben bir knight oyuncusuydum ama artık singelplayer oyunlar oynamak istiyorum önerebileceğiniz oyunlar elbetteki vardır yalnız şunu istiyorum ;
Grafikleri düzgün (call of duty 4 teki gibi film izler gibi oyun oynamalıyım )
Çok vurdulu kırdılı olmasın ama mevzudanda uzakta kalmıyayım
Korksam, gerilsem de çok güzel olur
Bide çok sinir olduğum bir konu var alıyorm silahı elime oyunun sonuna kadar onunla gidiyorum ama ben silahımın mermisinin bitmesini istiyorum hoyratça kullanamadan oynamak istiyorum özellikle bıcak efekti falan olrsa değmeyin keyfime silahım yokken saklanıp bi anda çıkıp düşmanımı bıcaklamak gerçektende güzel olurdu

NOT:Online Oyunlar bölümünde bana bir oyun önerin başlığı vardı fakat bn online oyun aramıyorm o yüzden başlığı böyle açtım şimdiden verilecek cevaplar için teşekkürler veya mod arkadaşlarımın başlık yönlendirmesi için teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar ilk olarak ben sizden yardımlarınızı bekliyorumBabam bizim eski PC yi tamirciye götürdüAdam 5 ay falan uğraşıcakmış bütün bilgisayarı yenilemek içinŞimdilik eski PC yi kullanıyorum ve özellikleri 128 mb ram 100 Ghz 16 mb ekran kartı bu özelliklere sahip bir PC ye ne oyunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Netflix, Kasım ayında hayata geçirdiği ‘Netflix Games’ projesini büyütmeye devam ediyor. Stranger Things 1984’ün de bulunduğu 5 mobil oyunla faaliyete başlayan ve hem Android hem de iOS platformlarında kullanılabilen hizmetin kütüphanesi zamanla yeni eklemelerle büyüdü. Netflix, Games hizmeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba arkadaşlar oyun oynamalık bi laptop almak istiyorum istediğim oyunu sorunsuz oynamak istiyorum benim beğendiğim birkaç laptop var onlara bi göz atarmısınız aralarından hangisi en iyisidir benim için fiyat bütçemde 12001500tl arası veya sizin önerebileceğiniz bi laptop varsa linkini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Geçen yıl abimin lise son sınavı vardı diye ekran kartımızı satmıştı bende bu yıl abim üniversiteye gitti diye bi ekran kartı aldım 5060 civarında 2 el adam beni küçük gördü sanırım bana ati readon x1500 ı verdi adam dediki bütün oyunları rahat oynarsın bende güle eğlene gittim tabii 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt