Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bana Bir Zalimi Leyla Diye Şarkı Sozu

0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bana Bir Zalimi Leyla Diye Şarkı Sozleri

Yine eskilerden guzel bir şarkının sozlerini paylaşıyoruz sizlerle Nihavend makamındaki bu şarkının Bestekarı Cevdet Cağla'dır Guftekarı ise Faruk Şukru Yersel'dir

Bana bir zalimi Leyla diye sevdirdi felek

Cekmek isterdim onun derdini ta mahşere dek

Tapmışım husnune yıllardır onun bilmeyerek

Gecti bir taze omur işte bakın aldanarak

Similar threads

Seyyal Taner Leyla Şarkı Sozleri Seyyal Taner Leyla Şarkısı Mecnunun dilinden dinledi butun dunya Leyla leyla diye inledi butun dunya Zamandır bu değişti Ne col kaldı ne sahra Kendine mecnunsuz bir yol secti Leyla Leyla Leyla Efsane oldu leyla Mecnuna kul oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Leyla ile Mecnun 14 kasım Yavuzun soylediği şarkı Leyla ile Mecnun 32bolumde calan şarkı sozleri Leyla ile Mecnun dizisi 14 Kasımda calan şarkının sozu Kalbim artık kapalı, Aşka inanmıyorum Bir kez daha sever miyim birini, Bilmiyorum Aldattım, aldatıldım; Ama son kez ağlıyorum Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Leyla ile Mecnun İcimde Bir Sıkıntı Var Şarkısı Leyla ile Mecnun İcimde Bir Sıkıntı Var Sozleri Leyla ile Mecnun İcimde Bir Sıkıntı Var Şarkı Sozleri Leyla ile Mecnun dizisinin son bolumunde Mecnun'un soylediği şarkı icimde bir sıkıntı var derdim buyuk ama bilirim ki beklersen onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Dilşad Olacak Diye Şarkısı Sozu Dilşad Olacak Diye Şarkı Sozleri Dilşad Olacak Diye Dilşad olacak diye kac yıl avuttu felek Sacıma karlar yağmış boşuna yaz beklemek Ne bulbul dile geldi ne de actı bir cicek Sacıma karlar yağmış boşuna yaz beklemek
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Bir Sabah Bakacaksın Ki Şarkısının Sozleri Yine guzel bir şarkı sozu paylaşıyoruz sizlerle Selahattin İcli'nin guzel bir bestesi olan Kurdilihicazkar makamında şarkının sozlerini Ayfer Sozeri yazmıştır Bir sabah bakacaksın ki bir tanem ben yokum Dunyayı sana bırakıyorum bir tanem Soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt