Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bana dua edin zor durumdayım

Bana dua edin zor durumdayım
0
141

Similar threads

Sevgi ve Muhabbet için Dualar Evinizde eşinizle ve tüm ailenizle birlikte sevgi ve muhabbet içind eolabilemk için okunması öğüt edilen bir dua paylaşağız sizlerleSizlerde sevgi ve muhabbet için aşağıdaki duayı canı gönülde okuyabilirsiniz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
bana yardım edin ne olurailesi beni istemiyo mrh Arkadaşlar ben nerden başlıycağımı bilemiyorum pek güç durumdayım ancak ne olur bana yardım edinarkadaşlar ben özel bi hastanenin muhasebe bölümünde çalışıyorumhastAnenin sahibinin oğlunu seviyorum iki yıldır beraberizo benim birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
335
DUA AYETLERİ İlahi, hamdini sözümüze Sertaç ettik zikrini kalbimize miraç ettik kitabını kendimize minhac edindik Biz yoktuk var ettin varlığından haberdar ettin aşkınla gönlümüzü bi karar ettin Yardımına sığındık kapına geldik, hidayetine sığındık lütfuna geldik, kulluk edemedik affına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Hamile kalmak isteyipte kalamayan kişiler için aşağı paylaşacağım dualar epeyce etkili oluyorYakın arkadaşlarımdan biliyorum çocuk shaibi elde etmek isteyip olamayan arkadaşalrımın okudukları dualardan aklımda kalanalrı sizlerle paylaşmak istiyorumKimki inanarak canı gönülden temiz bir kalple...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Biliyorum bu konu yardım bolumune acılmalıydı ama inanın zor durumdayım, bu bolum en cok ziyaret edilen bolum olduğu icin, buraya acarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye duşundum Uzun suredir beni cok uzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim Maalesef ben ciddi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt