Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bana gerçekci bi pilot savas oyunu verirmisiniz

bana gerçekci bi pilot savas oyunu verirmisiniz

Similar threads

instagram nedir data verirmisiniz bana instagram nedir data verirmisiniz bana  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkdaşlar bana hafıza verirmisiniz?? merhaba arkşlar,22 yaşındayımgöğüslerim sarkık duruyormoralim fazla bozuksizce bir ürün veya bir yolu var mı bundan kurtulmak için??lütfenn yardım edin  
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
bana akıl verirmisiniz merhaba melekler ben afyonluyum evhanıyım evlenmeden önce çalışıyordum evlenince işimi bırakmak zorunda kaldım eve kapanınca haliyle çok kilo aldım 52 kiloyla evlendim 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var ben şuan115kiloyum kilo veremiyorum tiroitbezleri dediler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Arkdaşlar qeçen yıl lise 1 de tanıştım kızla lise 2 de öbür sınıflara düştük onun için derslik deiştirdim şuan lise 2 deyim lakin kız bana lise 1 den beri Dostum dior herşeyini anlattı nerdeyse ne yapmalıyım geceLeri yatamıorum :S ltf bi çözüm onun için Knight OnLine denen illeti bıraktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
bayana yer verir misin? bayandan bayana değişir bayana yer verir misin? a aaa ayol cıldırdın mı sen şeker bak bana bayan diil miyim ben sanki neyim eksik ehohoh pardon bayana yer verir misin? yazılarımda, şiirlerimde asla yer vermem; genelde hayvan temasını kullanırım fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt