iltasyazilim
FD Üye
17 yasında bir lise ögrencisiyim Bütün bir sene önceydi Okulumdan bir kızla çıkmaya basladık ve birbirimize aşık olduk 56 ay gibi bir zaman sevgili kaldık Arada 34 ayrılıp barısmalar oldu Son ayrılıktan daha sonra ben unuttugumu sanıyordum ama kız arkadasım yanı eski kız arkadasım bana geri dönmem için ısrar ediyordu ve onun arkadasları fılan konusuyordu ama ben artık sevmıyorum dıyordum Aradan 23 ay geçti onun tanıdıgı biriyle çıktım bu 1 ay gibi bi vakit sürdü Eski kız arkadasımın adı Şeyma giderken Onun tanıdıgı baska bir kızla çıktım sonra, peşimi ola ki bırakır diye Büyük bi aptallık olduğunu yeni yeni anlıyorum Ve o tanıdıgı kızla cıktıktan daha sonra bıraktıgını sandım ve öylede oldu lakin ben o kızla cıkarken Şeyma yı düşünür oldum ve onu çok özlediğimi farkettım yani onu hala sevdiğimi Sonradan çıktıgım kızdan ayrıldım Ve Şeyma yla konusmak istedim Yan basit olmayacagını biliyordum Şeyma ya onu hala sevdiğimi söyledim Bana çok kızdı içindeki herseyı söyledi bundan böyle bana guvenemeyecegini onu her yerde uzmeme müsade vermeyecegini söylüyordu, elbette haklıydı Okuldan ortak bir tanıdıgmız Ahmet diye birini sevdiğini söyluyordu lakin benı sevıyordu biliyordum Ben ısrar ettikçe o ahmetı öne sürdü onu seviyorum vs vs Fazla sinirlenmiştim Çünkü o sevebilecegi biri deildi ben bütün samimiyetimle ona baştan dönmüşken o Ahmetı seciyordu ve bu yüzden gurur yaptım lakin ondan önce Şeyma nın en yakın arkadasıyla konustum Şeyma yı ikna edip edemeyecegi konusunda Etti O aksam Şeyma dan mesaj geldi birkaç cümle konustuktan sonra bende istiyorum baştan başlamayı anlamında şeyler söyledı Fakat ben gurur yaptığım için istemedim ve burda büyük hata yaptım O Ahmet ı benden kurtulmak için bi yalan olarak hazırlamıstı Ahmet onu sevıyodu belkı lakin o benı seviyodu Ahmet te onu üzmediği için birazcık güvenmişti ona o zamanlar Fakat Ahmeti tanıyorum ve Şeyma yı yada diğer birini sevecek biri değildi 12 ay öyle devam etti 12 ay baştan başa onu düşündüm kesintisiz tatil yapıyordum ve bundan böyle dayanamaz ülkü gelmiştim tatilimi yarım bırakıp yasadıgım şehre döndum Şeyma yla bitmiş konusabilmek için Telefon numarasını değiştirmiş lakin yenı numarasını buldum Aradım sesimi tanıyınca acmadı telefondan konusma fırsatını bulamadım çok denedım ve sosyal paylasım sitesinden mesaj attım Konusmamız gerekiyo gibisinsen şeyler söyledım Fakat o istemediğini söyledi konusmayı Ahmetı sevdiğini söyledi artık Ahmet ile birlikte almak istediğini benı iyice unuttugunu filan söyledi Ahmet'e artık en ince ayrıntısına kadar guvenmeye baslamıstı Yüzyüze konusmak istedim kaç defa ama o istemedi çünkü yüzyüze konusursak bana karsı koyamıcagından korkuyodu ve o yuzden ne telefonda konusmayı nede yüzyüze konusmayı kabul etmiyordu
Ve suanda ne yapacağımm hiç bilmiyorum Bana guvenmıyo ve guvendıgı biri var fakat beni sevdiğini biliyorum çünkü yasadıgımız paylastıgımız pek fazla sey varkı anlatsam sayfalar yetmez Beni unutması 2 ayda olacak bir olay değil Böyle birşey olası olamaz Birini fazla severseniz 2 ayda onu unutabilir misiniz? Unutmadığını biliyorum Sizce bu durumda ne yapmalıyım bundan böyle benımle mesaj yolu ile bile konusmayı istemiyo Lütfen bi yol gösterin onun güvenını baştan nasıl kazanabilirim ve onun için her gün aglıyorum ama o bana yok artık baskasına daha yakın artık takviye alabılecegım sadece sadece burası kaldı lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Ve suanda ne yapacağımm hiç bilmiyorum Bana guvenmıyo ve guvendıgı biri var fakat beni sevdiğini biliyorum çünkü yasadıgımız paylastıgımız pek fazla sey varkı anlatsam sayfalar yetmez Beni unutması 2 ayda olacak bir olay değil Böyle birşey olası olamaz Birini fazla severseniz 2 ayda onu unutabilir misiniz? Unutmadığını biliyorum Sizce bu durumda ne yapmalıyım bundan böyle benımle mesaj yolu ile bile konusmayı istemiyo Lütfen bi yol gösterin onun güvenını baştan nasıl kazanabilirim ve onun için her gün aglıyorum ama o bana yok artık baskasına daha yakın artık takviye alabılecegım sadece sadece burası kaldı lütfen yorumlarınızı bekliyorum