Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bana Güvenmiyor

Bana Güvenmiyor
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba

Erkek arkadaşım bana güvenmiyor Sebep yanı aldatmak gıbı seylerden dolayı deqıl , amaçsız bende bılmıyorum neden güvenmıyor Sözünden hiç çıkmıyorum süreklı tartısıyoruz bazen fazla mutlu oluyoruz beraberken gülüyoruz sohbet edıyoruz sevgımızı haykırıyoruz aşk buyuk sevgı buyuk fakat güven değil Ben Ona guvenıyorum Ben ona Aşıgım Öbür bırı aglamamdan dehşet edıyor aglamıcam dıyorum ama olmuyor yanında olmasada yınede aglıyorum onu kızdırdıgım süre gunlerce uzak duruyor benden gulmuyor gecem gunduzum yok aglıyorum huzrsuzum o bana
uzakken ben nefes alamıyorum konusmayla cezamı vermıyor onsuz bırakarak verıyor ınanın buna dayanmak zorlama 1 yıldır beraberız Çok kötu gunlerımızde oldu Çok mutlu gunlerımızde oldu benzer ıs yerındeyız Tek hanımefendi benm halıyle ucan kustan kıskanıyor elımden geldıqınce hal ve hareketlerıme qıyımıme kusamıma dıkkat edıyorum Ona sesımı yukseltmıyorum dışardakı ınsanlar gıbı gezip tozmuyorum defalarca evım işim baska bı aktıvıtem yok durumumdan memnunum alıstım qezmek sıkıyo bundan böyle Söz konusu açıklamak ıstedıqım bana nıye guvenmıyor halımızı benım ona tavrımı onun bana tavrını anlattım sıze , nıcın guvenmıyor napıyorum kı ben ona Zerre dek karsı qelmıyorum sesımı yukseltmıyorum sana quvenmıyorum lafı canımı yakıyo uykusuz bırakıyor düşündürüyo nerde hata yaptım dıyorum sonuc bulamıyorum Aşkından şüphem yok ona guvenıyorum Benım ona guvendıqım gıbı onunda bana guvenmesını ıstyrm Arkadaşlar ne yapacaqımı şaşırdım artık onsuzlugu duşünmek bıle fazla baskı varsa önerız yardımlarınız Rıca olunur
Çoktan Teşekkurler

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt