Bana ihtiyacın var Sen hiç gururun için sana sevinç veren Yaşam veren ve sana yaşamında hiç keşke dedirtmiyecek Sevgiyi,özlemi,hasreti,tutkuyu yaşamanın ne denli hoş olduğunu Mutluluğun hiçte erişilmez olmadığını Mutluluğun sana kalbin değin yakın olduğunu hisettiren Özlemin baldanda tatlı olduğunu ve bu tadın anlık değilde Eğer istersen bir ömür boyu söreceğini Hasretin seni kor gibi yaktığında bile o yangının acı yerine sana şımartma verdiğini OTutku oysa her dakika her saniye yanında olsan bile Sözde birincil kere görüyormuş gibi Her bakışta her dokunuşta her öpüşte benzeri ilkmiş gibi Hiç bıkmadan usanmadam her defasında dahada fazla dürüst sıcak Vazgeçilmez insanda hırs hisini uyandıran Ve Bir sevgi tanımı sınırı olmıyan seni bile aşan Sana sormadan kendi kendine gelişen derinliği okyanusları Bile aşan o ben yarattım ben bitiririm bile dediğinde Sonsuz ve karşında durup ben fazla özelim beni yaşamalısın Bana ihtiyacın var ben olmadan sende olmasın Bensiz içi anlamsız bir iskeletsin Hayatın anlamı, mutluluğun kaynağı Özlemin tatlılığı,hasretin yangını,tutkunun duyumsuzluğu benimYaşaman ve hayatta lezzet alabilmen için bütün mazemen bende benim diyebilenVe en manâlı şey YAŞAMHer şeyi içinde barındıran minicik bir tebesümün verdiği mutluluğu unutma ona sahip çik senin hayata renkli baka bilmen için o minicik tebesüme bile ihtiyayıcın var diyen en büyük acıları unut bunları düşünme bunlar seni bitirir yok eder ve sen olmadan ben olamamİyi olan her şeyi alıp kötü olan her şeyi atdiye haberdar olan bir hayattan ve şimdiye dek anlattığım onca güzel duygulardan ve hislerden gururun için vazgeçtinmi alinti