Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bana karsı tutumundan cok acı cekiyorum.okuyun lütfen

bana karsı tutumundan cok acı cekiyorum.okuyun lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ayrılalı 2 ay almak üzereben ayrılmıstımdefalarca sans verdim bana gelmesi içingelmedi süre istedi zaman verdimsonra olağan ark gibi konusmaya ilerde her tarafta baslayabilicegimizi ve buna kadar davranmamız gerektigini herseyin iyice bitmedigini söyledik birbirimizebana gece msj attı beni hayatından hiç tümdengelim seni seviyorum dediben de gururunu atmana sevindim ben de seviyorum dedimaradan bi gün gecti konusuyoruz face fln actık ikimiz deben böylece sadık klaırım oysa sevdigime eski sevgiliyle konuşmayı bırak yalnızca ark bile olsa erkklerle konusmaya cekinirimve bana faceden eski arkadaslarım arkadaslık gönderdigi halde ben sırf sevdigim kişi için kbl etmedim hiç birinin arkadaslıgınıbu arada adı ahmet sevdigiminkonusuyoruz tekrar bağlı neyse sms bitti dio msjlarıma cvp vermiyodufaceine baktım onuneski bi sevgilisini ark olark kbl etmişbasımdan kaynarsular döküldü o andaaradım sen bu hatayı nasl yaptın kaldıramıcagımı biliodun dedim agladımgayet sakindibu değin tepki vercegini bilmiodum dediben de biliyodun bidaha olmucak senle tamamen bitirdin dedimve kapattıksonra tabi içimde tutamıyorum hiddet duyuyorum kaldıramıyorum yaptıgınıkızla gecmişleri var cünkügece konusurken fazla pişman olcaksın bunu yaptıgına dedimve pişman olmadıgımı nerden biliyon fln ddisonradanöğrendim ama o aksam bana msj atmıyoken eski sevgilisinin mnumarasını arkadaslarından istemiş ve ona yazmıskonusmuslardedigine göre arkadaşça değillermişiçim gitti dayanamadım2 gün önce ögrendim bu olayıperisan olmustum2 güündür tutamıyorum kendimi harap ettim resmenve şayet de hiç yapılmıcak seyi yaptımona yalvardımheveslerin pesinde gitme bnm svgim onların yerini tutamaz benden gitme dedimbunu gibi onlarca msj attımcvp gelmedifacede karsılastık dünsen manyakmısın dedi güldüçocukca davranıyon aglama dedi gçlü ol dedisevgim bnm de bitmedi bnm yaptıgım büyük bi sacmalıktı o kıza yazmıcaktım pişmanım ve onu sildim bi kere grstük bidaha görsmedik dediben de pişmansan sana son sansı veriyorum gel iste dedimsevgim çok agır bastıyalvardım grur tanımadımo bana bidaha olsa bile kısa olcak biliom ayrılcaz yine dediben gerçi üsteledm hiç bise olmucak gzl dvm etcez dedimve yumusattım mı artık bilmiorum evlenmekten laf ettihayatıma kimse girmicek lakin bana ayrılıgın rahatlıgını tattırdın gibi seyler söylediben güya onu dinlemiyorum dediklerini anlamıyorum gibi ısrar ettim dönmesi içindönmedi suan lakin umut verdimoralim birazcık düzelmistigülüoduk konusuyodkama hiç dostça değildi güyaneyse bana umut vererk cıktı facedensonra düsündümısrarcı oldum onu etkiledim ve istemedgi halde bnmle olması yolunda adım attırdım dedimutandım kndimden o ançnkü ahmet de bana demisti sen bu değilsin kendine gel gclü ol demiştimsj attımözür diledimkendime hakm olamadım sadece seni istedim o yzden pek ısrar ettim seni bunalttım dedimyarın bana kararını net bi şeklde bildirolumsuz karar verirsen bidaha böyle bise yapmıcam kbullencem artık dedimsadece istedigini inandıgını söyle bana ben herseye varım dedimöyle gurursuzluk yüzsüzlük yaptım ancakçok seviyorum engel olamıyorum lakin sen inanmıyosan bundan böyle bize sevgimize ilişkimize inanmıyosan cebren olcak bise yok bu ltfn beni yanlıs anlamadan kararını bildir bana dedimve face basında bekliyorumbana kadar olumsuz cvp vercekfakat yine de bekliorum bi umutfazla uzun oldu fakat okuyanlar cok yanlıs yapmıssın grurunu atmamalıydın diyebilirlerinanın elimde değildiçıkmazdaydım benzeriengel olamadım kendimeve simdi bekliyorumyalnızca içimi dökmek istedimAllah böyle bi acıyı caresizligi kimseye vermesin inşallah

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt