Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bana önemli anlamda destek edin

bana önemli anlamda destek edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar yaa bana önemli analmda destek edin nolursunuz
sevgilimle herşey yolundaydi iyidi mutluyduk lakin dün bi erkek arkadaşımız sevgilime msjda küfürler etmiş ve başından geçen olayı gündeme getirmiş sevgilimde bana kızdı o kişiyle paylaştığım için evvelden neyse o adamla irtibata geçip tartıştık küfürleştik falan sevgilimle sonra bu konu için konuştuk msjlaşırken bana aşkım falan diyodu daha sonra bana dargın olduğunu dedi kolay kolay affedemiyecem falan dedi sabahda günaydın msjıma cvp verdi bi iki msjlaştık sonradan da bi işinin olduğunu dedi ama o saatten daha sonra hiç bi msj atmadı çıldırdım ettim aradım kaç kez yine açmadı msjlarıma cvp vermedi taa kii bi saat öncesine dek msj attı moralinin bozuk olduğunu dedi babasıgil bosanıomus onu dedi araym dedm konşmak istemedgni dedi yanında edinmek istiyorum sevgilimin bi kaç msj attı okadar o mesajlarada geç cvplar verdi
ben nasıl destekçi olabilirim sevgilime yardım edin nolusunuz (
dunku konuya buda eklenince adamakıllı konuşamamaya başladık (

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt