iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben yeni bir pc alıcam Bunun için yaklaşık monitör hariç 1000 dolar para ayırdım Alacağm pc de Autocad solid works arada sırada oyun falan oynarım Mümkün olan en iyi performansı veren pc toplamak istiyorum
bunun için beklentilerimm
1 En yüksek hız
2hiç bir donanımda ısı problemi istemiyorum
3fan ,hdd gibi donanımlardan asla ses gelsin istemiyorum
Monitör ise ayrı bir sorun kararım 19 inç fakat LCD mi CRT mi?
LCD daha iyi olur fakat bu monitörede az para bağlanmıyo Ölü pikseller, görüntü kalitesinin bozukluğu kafamı kurcalıyor Eğer bu LCD monit almaya karar verirsem hangi markayı ve alırken nelere dikkat etmeliyim
1000 bütçeyi (monitör hariç) gerekirse arttırabilirim bu bütçenin içinde CD okuyucu Klavye, fare yok sadece İşlemci,Hdd,anakart,Ram,ek kartı,kasa var
bu isteklere göre bana vereceğiniz configirasyonun fiyatları ile beraber yazarsanın iyi olur
monitör için yorumlarınızı bekliyorum
bunun için beklentilerimm
1 En yüksek hız
2hiç bir donanımda ısı problemi istemiyorum
3fan ,hdd gibi donanımlardan asla ses gelsin istemiyorum
Monitör ise ayrı bir sorun kararım 19 inç fakat LCD mi CRT mi?
LCD daha iyi olur fakat bu monitörede az para bağlanmıyo Ölü pikseller, görüntü kalitesinin bozukluğu kafamı kurcalıyor Eğer bu LCD monit almaya karar verirsem hangi markayı ve alırken nelere dikkat etmeliyim
1000 bütçeyi (monitör hariç) gerekirse arttırabilirim bu bütçenin içinde CD okuyucu Klavye, fare yok sadece İşlemci,Hdd,anakart,Ram,ek kartı,kasa var
bu isteklere göre bana vereceğiniz configirasyonun fiyatları ile beraber yazarsanın iyi olur
monitör için yorumlarınızı bekliyorum