Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bana sevgi ve şefkat ile ilgili kompozisyon

bana sevgi ve şefkat ile ilgili kompozisyon
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
bana sevgi ve şefkat ile ilgili acil kompozisyon gerek acillllllllllllllll

Cevap: bana sevgi ve şefkat ile ilgili kompozisyon

Sevgi ve saygı bir insanın yaşaması ve onurlu bir yaşam surmesi icin elzem duygulardırSevgi ve saygı dolu bir ailede yetişen insanlar davranışlarından, hal ve hareketlerinden bunu belli ederler Sevgisi olmayan insanları kimse sevmez Ama sevgisi olan insanlar sıcakkanlıdır ve bircok kişi onları sever

İslam aleminde sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duşuncesinin gonulleri rahatlatması, kalplerin tam anlamıyla yumuşaması, merhamet duygularının kabarması, fakir ve yoksulların duşunulmesi, nefsin kotu arzularına gem vurulması, buyuklerin, akrabaların, komşuların, eş ve dostun her daim ziyaret edilmesi, oksuz ve yetimlerin sevindirilmesi, her turlu sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın sağlanması; Allahın (cc) aff ve mağfiretinin, bağışlamasının umulduğu olumlu davranış ve yaklaşımlardır

Kısacası sevgi ve saygılı olmamızın başkalarına pek faydası yoktur, asıl bize faydası vardır Bunu kendimiz icin yapmalıyız İnsanların kendilerine saygısı olduğu surece insan ilişkilerini her zaman bu duzeyde yuruturler

Similar threads

bana sevgi ve şefkat ile ilgili acil kompozisyon gerek acillllllllllllllll Cevap: bana sevgi ve şefkat ile ilgili kompozisyon Sevgi ve saygı bir insanın yaşaması ve onurlu bir hayat sürmesi için elzem duygulardırSevgi ve saygı dolu bir ailede yetişen ırk davranışlarından, hal ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Saygı Ve Sevgi İle İlgili Kompozisyon Orneği Saygı Ve Sevgi İle İlgili Kompozisyon Ornekleri Sevgi ile ilgili kompozisyon orneği Hayatta var olan, korunmaya değer en guzel duygudur bence sevgi Seven kalp taşlanmaz, seven insan her zaman sevilip saygı duyulan insandır Etrafımıza bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Hürmet Ve Sevgi İle İlgili Kompozisyon Örneği Hürmet Ve Sevgi İle İlgili Kompozisyon Örnekleri Sevgi ile ilgili kompozisyon örneği Hayatta var olan, korunmaya bedel en güzel duygudur bence sevgi Seven yürek taşlanmaz, seven insan daima sevilip hürmet duyulan insandır Etrafımıza bir göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
sevgi ve saygı konulu komposizyon Kompozisyon Sevgi yürekten bir duygudur, öğretilmez, saygı bir tutum biçimidir, eğitimsiz olmaz Bu eğitim de ailede başlar Sevgi ve saygı doymuş bir ailede yetişen halk davranışlarından, hal ve hareketlerinden bunu belli ederler Sevgisi olmayan insanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
oğretmenimiz bir odev verdi saygı yada saygısızlıkla ilgili kompozisyon yazın dedi ama ben kompozisyon yazmayı beceremiyorum nolur yardım edin Cevap: saygı ve saygısızlıkla ilgili kompozisyon orneği Saygıyı ve sevgiyi insanlar cocuk yaşta oğrenir Buyudukce de geliştirir bu yuzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt