Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bana yardım edin lütfen!!

bana yardım edin lütfen!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaslar ben yeni bi pc kurdurdum özellikleri süper intel Q6600 4 cekirdek
9600 gt 1gb 256 bit ekran kartım 4 gb ram var ama her oyun yükledigimde bana hata veriyor ''hata raporu gönder diye'' ama oyuna ardarda tıklayınca giriyor neden olabilir arkadaslar lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Mrb arkadaslar The Elder Scrolls IV: Oblivion yukledım hersey tmm oyunada qırıor ama new dıyorum start new qame yes or no cıkıor yes dedıqımde oyun donuor ve duzelmıyor hatta 20 dk fln bekledım belkı acılır dıe ama olmadı versıyon yukseltemeyı denedım ama old filenot found however a file the...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaslar devil may cry 4 oynuyorum ekran kartım ati sadece devil may cryda yapıyor bide whellman die bir oyun var ondan yapıyor neden acaba yardım edin gta4 cok rahat kaldıyorum en son ekran çözünülürgünde :S yardm lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Merhaba arkadaşlar: Ben bugün call of duty 5 yükledim solo'dan yeni oyuna falan girdim her eyi ayarladım zorluk derecesini falan ama oyuna tıklayınca girmiyo hata falnda vermiyo tıklamamış gibi oluyo yan lütfen yardım sistem özelliklerim: PENTIUM 4 300 GHZ NVIDIA MSI NX0GT 256 MB 128...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar benim Pc min Özellikleri : 64 bit windows 7 işletim sistemi 25 ghz hızında intel core 2 duo E7300 işlemcili nvidia geforce gtx 470 (320 bit) 1280mb ekran kartı 4 gb ram 1 terabayt harddisk üstte verdiklerim benim pc min özellikleri altta fifa 15 in minimum özellikleri var fifa 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Selamınaleyküm, Skyrimi birçok ümitlerle aldım fakat oyunu yüklediğimde o bekledğim hazı alamadımOyun sürekli olarak 1020 saniye aralıklarla donuyorBu da beni oyundan soğuttuOyunun cra*ckini değiştirdim yine bir değişiklik olmadıHatta Oyunu Medium High ve Ultra da denedim sorun yine devam etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt