Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bana yardım edin

bana yardım edin
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
bana destek edin DRUM PROJESİ KAPSAMINDA, SORTİE'DE ÖNCEKİ AKŞAM YAŞAR SAHNEYE ÇIKTI Müziğin birleştirici gücünü kullanarak, farklı kültürleri iki taraflı bir noktada buluşturmayı amaçlayan Drum projesi, etkinliklerine bu yaz 'Drum Live Sortie' konserleriyle devam ediyor Proje kapsamında, Sortie'de önceki akşam Yaşar sahne aldı Alkışlar eşliğinde sahneye meydana çıkan Yaşar, 'Dün akşam maçı seyrederken fazla üzüldüm fakat hepsine helal olsun Maçı izlerken bağırmaktan sesim kısıldı Kusuruma bakmayın Bugün bana vokalde yardımcı olursanız,fazla sevinirim' dedi ​Drum projesinin kurucusu ve sözcüsü Zeynep Dereli, bilet gişesinin başına geçerek bilet kesti Gösterilen ilgiden oldukça mutlu gözüken Dereli 'Herşey beklediğimiz gibi çok güzel gidiyorTabi oysa birazcık daha desteğe ihtiyacımız var Her perşembe konserler devam edecekHerkesi konserlere bekliyoruz Gelemeyen ve desteklemek isteyen dostlarımız internet adresimizden bize ulaşabilir ve gönüllü olarak muavin olabilirler' diye konuştu 1 saat önce kaynak:haberlercom  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt