Bana asistan olun lütfeeen Daha önce bir kaç arkadaşla paylaşmıştım ama şu anda hepinizin yardımına yorumlarına ihtiyacım var Daha öncede yazmıştım Ağustosun 28'inde nişanlımla ilişkiye girdikAma ben adetliydim Adetim 8gün sürdü biz 6günü ilişkiye girdikNişanlım geri çekme yöntemiyle boşaldıYani tutku suyu söz konusu 1548012085 1548012085 banayardimciolunlutfeeen5c4b4f8c4f5bbgifbanayardimciolunlutfeeen5c4b4f8c4f5bbgif banayardimciolunlutfeeen5c4b4f8c4f5bbgif onun üzerine ben adi tarihimde adet gördümNormalde adetim 7gün sürer 3günde lekelenme olurdu bu sefer 5buçuk gün alışılagelmiş 4gün lekelenme olduDaha sonradan ben yeniden olağan tarihimde adet oldum 7gün sürdü yineHani üzerine görme durumu varya ondan korktumSonra test alıp yaptım deneme olumsuz çıktı Olumsuz çıktı lakin acaba idrarıma su değmişmidir diye bir nefret edilen şey saldı bu sefer niye bilmiyorumbanayardimciolunlutfeeen5c4b4f8c5410dalt Frown Karnımın sağ tarafında sertlik hissediyorum hafiftenBide sol kasığımda arada ağrı Psikolojik mi neden bilmiyorumLütfen yardım edin banabanayardimciolunlutfeeen5c4b4f8c5410dalt Frown