Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bana yardımcı olun lütfen meleklerim:(

bana yardımcı olun lütfen meleklerim:(
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bana tezgâhtar olun lütfen meleklerim:( e ile başlayan nesneler l ile başlayan nesneler l harfi e harfi i Ilk Kez herkese selam uzun bi aradan sonradan yeniden geldim aranıza bugüne kadar nederdim varsa burada paylaştığımda defalarca yardımcı oldunuz hepinizide teşekkürler buseferki derdimmmm biz 1sınıfabaşladık bir oğlum var 7 yaşında 1sınıfolduk Allaha şükür öyle gitmicem sende okulda kal gibisorunlarla karşılaşmadım ama okuma ve yazma konusunda delirmeye başladım dayanma dedim herşey dedim kendim ama olmuyo çocuk yazıo lakin ezberden oku dediğimde eya a aya e diyoruz ne yapmam gerekli onun unutmaması için öğrendiğini pekiştirioruz fakat olmuyor varmı bildiğiniz metotlar neolur benle paylaşın yahut sakinleşmek için kastığım tüm kaslarım patlıyacakbanayardimciolunlutfenmeleklerim5c5197faae3e1gifalt :grev: :grev: :grev:  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt