Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bana yazılımcı arkadaş lazım

bana yazılımcı arkadaş lazım
4
126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

sürpriz erkeğe süpriz yapmak aşkıma süpriz gerçekleştirmek istiyorum nişanlıma günaydın melekler, sizlere bişey danışmak istiyorumnişanlıma hayret ettirmek istiyorumsevgililer günü için(yine de daha var lakin) bi cd yaptırcam ikimiz fotoğraflarıyla fakat şarkı bulamıyorum lakin şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Arkadaşlar swat 4 ün ikinci bölümünü bi türlü geçemedim tüm rehineleri kurtardım bitane eli kelepçeli rehine var onunla bi ilgisi varmıYardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
arkadaşlar xp kurdum herşey tamam sadece bilinmeyen aygıt bitane kalmış onun içeriği ise microsoft acpiuyumlu sistem üstünde bu yazıyo yardımcı olurmusunuz söylenen herşeyi yaptım ama sonuç alamadım rica etsem yardımcı olursanız kısa zamanda sevinirim koaly gelsin şimdidine tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
başta ben 2 tane bardak yaptırcam bardağın üzerinde kız arkadaşımla benim beraber çektirdiğimiz bi fotoğraf olcak burayı söliyimde daha sonra ne bardağı die sormayın ya şmidi bak bu başa bela olan sevgililer günü varya şu anda biz o sırada üniversitede olcaz o günde mektep olduğu için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt