Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sürpriz erkeğe süpriz yapmak aşkıma süpriz gerçekleştirmek istiyorum nişanlıma günaydın melekler, sizlere bişey danışmak istiyorumnişanlıma hayret ettirmek istiyorumsevgililer günü için(yine de daha var lakin) bi cd yaptırcam ikimiz fotoğraflarıyla fakat şarkı bulamıyorum lakin şarkı...
Arkadaşlar swat 4 ün ikinci bölümünü bi türlü geçemedim tüm rehineleri kurtardım bitane eli kelepçeli rehine var onunla bi ilgisi varmıYardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar xp kurdum herşey tamam sadece bilinmeyen aygıt bitane kalmış
onun içeriği ise
microsoft acpiuyumlu sistem üstünde
bu yazıyo yardımcı olurmusunuz söylenen herşeyi yaptım ama sonuç alamadım rica etsem yardımcı olursanız kısa zamanda sevinirim koaly gelsin şimdidine tşkler
başta ben 2 tane bardak yaptırcam bardağın üzerinde kız arkadaşımla benim beraber çektirdiğimiz bi fotoğraf olcak burayı söliyimde daha sonra ne bardağı die sormayın
ya şmidi bak bu başa bela olan sevgililer günü varya şu anda biz o sırada üniversitede olcaz o günde mektep olduğu için...
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.