Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Banka muhabbetleri...

Banka muhabbetleri...
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Banka muhabbetleri Müşeribankamuhabbetleri5c5626ff12636alt :p Stick Out Tongue :para çekecektimBanka:Hangi hesaptanM:BenimkindenB:Tamam beyfendi de sizin hesap no su kaç?M:BilmiorumB:Ad neydi?M:Benim kendimim mi?B:Değil ebenin(denemior bağlı) M:Ben Aycell faturasını bankadan yatırdımama hattım borcumdan nedeniyle kapandıB:Nasıl olur biz aycell tahsilatı yapmıoruz ancak?M:Ben oyaktan yatırdım zatenB:?M:Ona bi baksakolmuor mu? Oyak fazla kalabalıktaB:Olur mu kardeşim ben nasıl görürüm Oyak'ın hesaplarınıM:Şundan bi baksan?(bilgiasayarı gösterior)Hani onlarda da ordan bakıor daOlmuor mu?B:Oluor canımhatta elim değmşken varsa muhtarlıktabi işin onuda aradan çıkarıveriyim (Kredi kartlartı için call center başlıca anne kızlık ata ismini ve mezun olunanan birincil okulu emniyet şifresi olarak kullanıor)B:Mezun olunan ilkokuol?Mbankamuhabbetleri5c5626ff4fbdfgifalt :A :A :Amaben lise mezunuyumB:Cilalı da bana ilkokul adı lazımM:iyi de ben liseyi bitirdim!B:?Bbankamuhabbetleri5c5626ff4fbdfgifalt :A :A :Anne kızlık ata ismi?M:BilmiorumB: (Pratiğiz ya!)Dayınızın cet ismi?M:Yahu bi kart vereceksin taa dayımı karıştırıorsun(Hışımla bankayı terk eder)  

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt