Banka Herif Servisine Gelen Komik Telefonlar Banka Müşteri Servisine Gelen Komik Telefonlar Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? Müsteri : su anda hatirlayamadim ama valla sizin karsinizda kendimi mal gibi hissettim simdi Vekil : Annenizin evlenmeden önceki soyadini ögrenebilir miyim? Müsteri : Benim anamin bir ayagi çukurda, kizligi mi kaldi? Vekil : Medeni Durumunuz? Müsteri : Erkegim!!! Temsilci : Ekin Bey'le görüsebilir miyim? Müsteri : O bay degil bayan!!!!!! ve size teessüf ederim Vekil : Email adresiniz varsa alabilir miyim? Müsteri : çemailokatesli@hotmailcomemail Vekil : Email adresiniz varsa alabilir miyim? Müsteri : emailbradpit@mynetcomemail kendisine çok benzerimde?(bravo?) Delege : Cep telefonu kullaniyor musunuz? Müsteri : Nokia 3210'um var fakat satacagim simdi küçükleri çikti onlardan alicam Temsilci : Hayirli olsun Numarasini ögrenebilir miyim? Müsteri : Kontürlü? O daha iyi oluyor bilior musun? Ödenti değil falan (oldu?) Temsilci : Mezun oldugunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? Müsteri : Nerden ögrendiniz ilkokul mezunu oldugumuzu? Temsilci : Uygar durumunuz? Müsteri : Bekarim Vekil : internet subesine kayitli misiniz? Müsteri : Esim kullaniyor Temsilci : Bekarim demistiniz! Müsteri : Ben hergün kalbime imza atiyorum!!!! ( imam nikahi ) Vekil : Cep telefonu kullaniyor musunuz? Müsteri : Gazeteden kuponla almistim on gün sonradan gelecek Delege : iyi günler Nasil yardimci olabilirim? Müsteri : Benim dün son ödeme tarihiymis extre bugün geldi Bugün yatirirsam faiz islermi? Delege : Evet geciktirdiginiz için faiz isler Müsteri : Ne biçim bankasiniz diger bankalar böyle olunca faiz almiyorlar iptal ediyorlar Delege : Su andaki başvuru formu böyle, Baska yardimci olabilecegim birkonu var mi? Müsteri : Değil Temsilci : iyi günler size Müsteri : Size fena günler Köpek siçsin sizin bankaniza!!!!! Temsilci : iyi günler Erdinç Beyle görüsebilir miyim? Müsteri : Babam Tuvalette hemde yeni girdi 1 saat çikmaz simdi Temsilci : Evli misiniz ? Müsteri : Hayir müzmin bekarim Aman evladim sen sen ol ağırbaşlı evlenmeyecegim deme Bak hoş bir isin varmis, bankada birini ayarla yasin geçmeden bir lahza önce evlen Daha Sonra bizim gibi tursunu kurmasinlar Abla nasihati !!! Vekil : iyi günler! inci Hanim'la görüsebilir miyim? Müsteri : Annem haciya gitti, 28'inde gelecek Vekil : iyi günler Kadriye Hanim'la görüsebilir miyim? Müsteri : Yavrum Kadriye ablan banyoda Mehmet sen misin yoksa canim?