Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bankacılıkta bir kadın genel müdür daha

Bankacılıkta bir kadın genel müdür daha
0
40

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Bankacilikta%2Dbir%2Dkadin%2Dgenel%2Dmudur%2Ddaha%2D239094%2Ejpg

Börü, erkek yüklü banka genel müdürleri ortasında az sayıdaki bayandan biri olacak. Büyük bankalar ortasında bayan genel müdür tarafından yönetilen yok…

TSKB eski Genel Müdürü Suat İnce geçtiğimiz Nisan ayında emekliliğe ayrılmıştı.

Ece Börü kimdir?

1966 İstanbul doğumlu olan Ece Börü, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1989 yılında TSKB bünyesinde, Mali Denetim Uzman Yardımcısı olarak başlayan Börü, 2000 yılında Mali Denetim Müdürlüğü, 2006 yılında ise Teftiş Şurası Başkanlığı vazifelerine atandı.

1 Aralık 2013’te Genel Müdür Yardımcısı vazifesine terfi eden Börü, bu misyonu müddetince Kurumsal Mimari ve Süreç İdaresi, Mali Tahlil ve Değerleme, Bütçe Planlama ve Yatırımcı Alakaları, Kredi İzleme, İnsan Kaynakları, Yetenek İdaresi ve Kurumsal Bağlantı üzere departmanların sorumluluğunu üstlendi. Hala Kredi Tahsis, Özellikli Krediler, Kredi Tahlil, Bütçe ve Planlama, Mali Denetim departmanlarından sorumlu olan Börü, ayrıyeten TSKB’nin Sürdürülebilirlik Komitesi başkanlığı, TSKB Emekli ve Munzam Vakıfları İdare Heyeti başkanlığı ve Yatırım Finansman Menkul Bedeller A.Ş. İdare Heyeti başkanlığı ile 3 Nisan 2020 tarihinden itibaren de Genel Müdür Vekilliği misyonlarını yürütüyordu.

858,497Konular
981,910Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt