Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Banu Alkan: Bülent Ersoy ile ayını projedeyiz!

Banu Alkan: Bülent Ersoy ile ayını projedeyiz!
0
50

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
banu_alkan_bulent_ersoy_ile_ayini_projedeyiz_1604038992_4652.jpg

Ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan , sevenlerine büyük müjdeyi verdi.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Banu Alkan, bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde geldiği AVM’de yeğeniyle yemek yiyen oyuncu, çıkışta muhabirlerin sorularını cevapladı.

LkYN6_1604039000_4553.jpg

"Ekranlara geri dönüyorum" diyen Alkan, geçtiğimiz yıllarda birlikte gezi programı hazırladığı Bülent Ersoy’la yeni bir projede buluşacaklarını açıkladı:

Koronavirüsten pek de etkilenmeyen Banu Alkan, konserlerinin devam ettiğini belirtti.

Alkan, “Konserlerim devam ediyor. Onun dışında Bülent Ersoy’la yeniden aynı projede olacağız.” ifadelerinde bulundu.

"BURAK'I BEĞENİYORUM"

Sanatçıya yeni nesil oyunculardan kimi beğendiği de soruldu. Alkan' yanıtı: “Burak Özçivit’e hayranım. Duruşunu, tarzını, oyunculuğunu çok beğeniyorum.” oldu.

858,497Konular
981,992Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt