Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Banu Alkan Tam 9 Kilo Verdi

Banu Alkan Tam 9 Kilo Verdi
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Banu Alkan Bütün 9 Kilo Verdi Bu konu; Banu Alkan Tam 9 Kilo Verdi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk sinemasının afroditi Banu Alkan Paris'te tam 9 kilo verdi Beslenme Uzmanı gözetiminde 9 kilo veren Afrodit ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlanıyor 1548626967 1548626967 banualkantam9kiloverdi5c4e2c1b878dbbanualkantam9kiloverdi5c4e2c1b878db banualkantam9kiloverdi5c4e2c1b878db Banu Alkan, Paris'te 2 ay her tarafında diyetisyenlerin denetiminde rejimine uydu ve bütün 9 kilo verdi Banu Alkan konuyla ilgili “7 aydır zaten rejimdeydim, son 2 ayımı Paris’te lüks bir otelde geçirdim Spa ve masajla vücudumu forma soktum Yeni albümümün adını içeren ‘Parfüm’ şarkısı için bikini giyme zamanı geldi” diyerek objektiflere poz verdi Meşhur sanatçı; “Bu yıl yepyeni bir Banu Alkan geliyor Çevremdeki insanlar verdiğim 9 kilo için sıhhat sorunlarımın olacağından korkuyorlar Lakin her şey yolunda Bu yıl bomba gibi geliyorum Ve artık sonunda kendime ait bir Twitter hesabı açtım Bundan sonra ‘twittercombanualkanfans’ hesabından hayranlarım beni her an, her saniye peşine düşüp takip edecekler Adıma açılan Twitter hesapları için de savcılık 6 aydır takipte yakında tümü kapatılacak ve cezalandırılacak” dedi  

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt