Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Banu zorlu hayranlarını uyardı paylaşım sitelerindeki banu zorlulara dikkat edin !!

Banu zorlu hayranlarını uyardı paylaşım sitelerindeki banu zorlulara dikkat edin !!
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Banu zorlu hayranlarını uyardı paylaşım sitelerindeki banu zorlulara uyarı edin !! RANDEVU BİLE VERİYORLAR 1548615671 1548615671 banuzorluhayranlariniuyardipaylasimsitelerindekibanuzorlularadikkatedin5c4dfffb4e933banuzorluhayranlariniuyardipaylasimsitelerindekibanuzorlularadikkatedin5c4dfffb4e933 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbanuzorlu117ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BANU ENGEBELI, ADINI KULLANARAK İNTERNET SİTELERİNDE HAYRANLARIYLA YAZIŞANLAR YÜZÜNDEN SIKINTILI Bu kişilerin olayı adamakıllı abartıp randevulaşma randevuları bile verdiğini anlatan şarkıcı, sevenlerine 'sahtekarlara dikkat' uyarısında bulundu: 'Ben hiçbir sitede yokum, zaten internette yazışacak dek vaktim de değil İnterneti sadece meslek amaçlı kullanıyorum, hiçbir siteye üye değilim Ne olur bunlara haysiyet etmeyin, verdikleri randevulara da şüphesiz gitmeyin' Yönetmen bir babanın kızı olmasına karşın oyunculuğu pas geçip şarkıcılıkta karar kılan Banu Zorlu, bu kararından gayet memnun Güzel şarkıcı, “Konservatuvardaki hocalarım bende ışık gördüklerini söylemişlerdi Yani sahnede öbür biri olduğumu düşünüyorlardı Çağırmak oysa sahne için yaratılmışım dedi  

858,496Konular
982,401Mesajlar
30,224Kullanıcılar
OzankkkaaSon üye
Üst Alt