Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Banu zorlu yalancısın şarkısı

Banu zorlu yalancısın şarkısı
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
banu zorlu yalancısın şarkı sozu

İş işten gecti sevemem seni
Eskisi gibi olamayız besbelli
Bak duşlerim kurudu umitlerim yoruldu
Hatalarım savruldu sakın arama beni

Yok deme sakın sende gittin yalancısın
Yok deme sakın sozunde durmadın yalancısın
Yok deme sakuın sende gittin yalancısın
Yok deme sakın sozuğnde durmadın yalancısın

Hani aldatmazdın yalancısın yalancısın
Yok deme sakın sende gittin yalancısın
Yok deme sakın sozunde durmadın yalancısın
Yok deme sakuın sende gittin yalancısın
Yok deme sakın sozuğunde durmadın yalancısın
Hani aldatmazdın yalancısın yalancısın

Similar threads

Banu Zorlu Yalancısın şarkı sozleri Banu Zorlu Yalancısın İş işten gecti sevemem seni Eskisi gibi olamayız besbelli Bak duşlerim kurudu umitlerim yoruldu Hatalarım savruldu sakın arama beni Yok deme sakın sende gittin yalancısın Yok deme sakın sozunde durmadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Gozle ilgili şarkılar Goz ile ilgili şarkı sozleri Gozlerle ilgili şarkılar Mahsun Kırmızıgul manalı gozler şarkı sozu Usandım yalnızlıktan Tanrım el acıyorum Beni candan sevecek Bir guzel arıyorum Hangi goz Mavi goz yeşil goz Ne ela gozler Benim icin en guzeli Manalı gozler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt