Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baptista kararsız

Baptista kararsız
0
50

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Baptista şüpheli

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Julio Baptista, Roma'daki geleceği ile ilgili konuştu

Brezilya Ulusal Takımı ve Roma'nın yıldız golcüsü Julio Baptista, gelecek sezon ile ilgili kayda değer açıklamalarda bulundu

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Ranieri tarafından fazla forma şansı verilmeyen oyuncu, gelecek sezon Roma'da kalıp kalmayacağına Dünya Kupası'ndan daha sonra karar vereceğini açıkladı

Baptista yaptığı açıklamada: Ilk sezonum da Roma'da herşey mükemmel gitti Kesintisiz oynuyordum ve güzel goller atıyordum Ancak sonradan teknik direktörümüzün değişmesi ve beni hazırlanmış bulmamasından dolayı çok forma şansı bulamadım Böyle durumlar Avrupa futbolun da sıkça görülen bir şart şeklinde konuştu

Bilindiği üzere Roma bu sene Adriano'yu transfer etmiş, bu da Baptista'nın takımdan ayrılacağı biçiminde yorumlanmıştı

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Julio Baptista, Roma'daki geleceği ile ilgili konuştu

Brezilya Milli Takımı ve Roma'nın yıldız golcüsü Julio Baptista, gelecek sezon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Ranieri tarafından fazla forma şansı verilmeyen oyuncu, gelecek sezon Roma'da kalıp kalmayacağına Dünya Kupası'ndan daha sonra karar vereceğini açıkladı

Baptista yaptığı açıklamada: Ilk sezonum da Roma'da herşey mükemmel gitti Aralıksız oynuyordum ve hoş goller atıyordum Oysa sonra teknik direktörümüzün değişmesi ve beni hazır bulmamasından dolayı çok forma şansı bulamadım Böyle durumlar Avrupa futbolun da sık sık görülen bir durum şeklinde konuştu

Bilindiği üzere Roma bu yıl Adriano'yu transfer etmiş, bu da Baptista'nın takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı *

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt