iltasyazilim
FD Üye
Barbekü Soslu Tavuk (4 Kişilik)
Malzemeler:
4 Adet Tavuk Budu
Tuz, Karabiber
300 ml Barbekü Sosu veya Ketçap
500 gr Kereviz Sapı
1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
Şeker
1 Tatlı Kaşığı Sirke
HAZIRLANIŞI :
Tavuk butlarını iyice yıkayıp temizledikten sonra tuzlayın ve karabiberleyin
Butları, derili kısımları alta gelecek şekilde fırın tepsisine koyun
200° ısıtılmış fınnda 15 dakika pişirin, ters çevirip 15 dakika daha pişirin
Üzerlerine kalın bir tabaka barbekü sosu veya ketçap sürün, 5 dakika daha pişirin
Kerevizin saplarını ince ince kesin, yapraklarını kıyın
Kereviz saplarını 5 dakika yağda kavurun üzenlerine 1 tutam şeker serpin, sirke gezdirin
Kıydığınız yaprakları katın, tuz ve karabiber koyun
Tavuğu sebze ve sosla birlikte servis yapın
http:img186**************img1866300ymk782ns
Malzemeler:
4 Adet Tavuk Budu
Tuz, Karabiber
300 ml Barbekü Sosu veya Ketçap
500 gr Kereviz Sapı
1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
Şeker
1 Tatlı Kaşığı Sirke
HAZIRLANIŞI :
Tavuk butlarını iyice yıkayıp temizledikten sonra tuzlayın ve karabiberleyin
Butları, derili kısımları alta gelecek şekilde fırın tepsisine koyun
200° ısıtılmış fınnda 15 dakika pişirin, ters çevirip 15 dakika daha pişirin
Üzerlerine kalın bir tabaka barbekü sosu veya ketçap sürün, 5 dakika daha pişirin
Kerevizin saplarını ince ince kesin, yapraklarını kıyın
Kereviz saplarını 5 dakika yağda kavurun üzenlerine 1 tutam şeker serpin, sirke gezdirin
Kıydığınız yaprakları katın, tuz ve karabiber koyun
Tavuğu sebze ve sosla birlikte servis yapın
http:img186**************img1866300ymk782ns