Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbun Tava

Barbun Tava

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
1 kg barbun ¾ su bardağı buğday unu ½ çorba kaşığı tuz Kızartmak için;
Ayçiçek yağı Hazırlanışı
Barbun balıklarınızın içini temizleyin yıkayarak süzgece alın,fazla suyunu alınUn ile tuzu bir kapta harmanlayınBalıkları una bulayın,fazla unu silkeleyerek,kızgın yağda kızartın
Afiyet olsun…
Not:Barbun balığının bir büyüğü Keserbaş adını alır,Akdeniz’de özellikle kış aylarında sevilerek tüketilir
Servis önerisi:Roka salata veya yeşil salataİçecek; ayran ,soda, gazoz dışında opsiyonel
 
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt