Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Izgara (1 Kişilik) PDT®

Barbunya Izgara (1 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
45 adet barbunya balığı,
2 adet biber
1 adet domates
Sosu için:
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
tuz


HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak içini temizlemek için balıkların karınlarını kesin İç organlarını çıkardıktan sonra balıkları bol suda yıkayın Keskin bir bıçak yardımıyla pullarını temizleyin Izgarada 10 dakika pişirin ve servis tabağına alın
Domatesi ve biberleri de ızgarada pişirin Sosu için 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon ve tuzu karıştırın Servis tabağına aldığınız balığın üzerine bu sostan döktükten sonra servis yapın
Not: Barbunya balığını ızgaranın yanı sıra tavada da pişirebilirsiniz Ancak balığın lezzetli olmasını sağlamak için unladıktan sonra iyice silkelemenizde yarar var Fazla un ile birlikte kızaran balığın tadı bozulabilirAyrıca balığın üzerine dökmek için hazırladığınız sosu buzdolabında bir kaç gün bekletin
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt