nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Barbunya Konservesi Yapımı (Kışlık) Tarifi İçin Malzemeler
*2 5 kilo barbunya
*1 lt su
*Kavonoz
*Kullanılmamış kavanoz kapağı
Barbunya Konservesi Yapımı (Kışlık) Tarifi Yapılışı Buzluğumda yer kalmayınca böyle bi çözüm buldum İnşallah sizinde işinize yarar Yapımı çok fazla kolay Bu şekilde pişirirken bir haşlama işlemi yapmaya lüzum de kalmıyor
Ilk Olarak barbunyaları ayıklayıp yıkıyoruz Tencereye su koyup kaynatıyoruz Kaynayan suyun içine barbunyaları ilave edip bir 5 dakika daha kaynatıp kavanozlara suyuyla birlikte koyuyoruz Kapaklarını sımsıkı kapatıp zıt çeviriyoz
Ölçüleri istediğiniz gibi arttırabilirsiniz Suyu 1lt yazdım fakat daha fazlada koyabilirsiniz Çoktan afiyet olsun
Anekdot : Bu ölçüyle bütün yarım kiloluk kavanozla 4 kavanoz oldu
*2 5 kilo barbunya
*1 lt su
*Kavonoz
*Kullanılmamış kavanoz kapağı
Barbunya Konservesi Yapımı (Kışlık) Tarifi Yapılışı Buzluğumda yer kalmayınca böyle bi çözüm buldum İnşallah sizinde işinize yarar Yapımı çok fazla kolay Bu şekilde pişirirken bir haşlama işlemi yapmaya lüzum de kalmıyor
Ilk Olarak barbunyaları ayıklayıp yıkıyoruz Tencereye su koyup kaynatıyoruz Kaynayan suyun içine barbunyaları ilave edip bir 5 dakika daha kaynatıp kavanozlara suyuyla birlikte koyuyoruz Kapaklarını sımsıkı kapatıp zıt çeviriyoz
Ölçüleri istediğiniz gibi arttırabilirsiniz Suyu 1lt yazdım fakat daha fazlada koyabilirsiniz Çoktan afiyet olsun
Anekdot : Bu ölçüyle bütün yarım kiloluk kavanozla 4 kavanoz oldu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.