iltasyazilim
FD Üye
Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo barbunya
*6 adet havuç
*3 adet orta boy soğan
*Salça
*Sıvı yağ
Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Benim pilakim biraz farklı umarım beğenirsiniz
Öncelikle barbunyaları 5 10 dk kaynatıp siyah suyunu süzelim Taze barbunya kullandım düdüklü de kaynadıktan sonra 20 dk yeter İçine halka halka doğradığım havuçları da atalım Soğanları ince şerit halinde doğrayalım Bolca sıvı yağ ile soğanları pembeleşinceye kadar kavuralım Pilaki de soğan yağ ve salça bol olursa daha lezzetli olur Soğanlara salçayı da ekleyip biraz daha kavuralım Barbunyaları da katıp iyice karıştıralım Üstüne maydanoz ekleyerek servis yapalım Afiyet olsun
*1 kilo barbunya
*6 adet havuç
*3 adet orta boy soğan
*Salça
*Sıvı yağ
Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Benim pilakim biraz farklı umarım beğenirsiniz
Öncelikle barbunyaları 5 10 dk kaynatıp siyah suyunu süzelim Taze barbunya kullandım düdüklü de kaynadıktan sonra 20 dk yeter İçine halka halka doğradığım havuçları da atalım Soğanları ince şerit halinde doğrayalım Bolca sıvı yağ ile soğanları pembeleşinceye kadar kavuralım Pilaki de soğan yağ ve salça bol olursa daha lezzetli olur Soğanlara salçayı da ekleyip biraz daha kavuralım Barbunyaları da katıp iyice karıştıralım Üstüne maydanoz ekleyerek servis yapalım Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.