iltasyazilim
FD Üye
Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo barbunya
*1 adet soğan
*1 adet patates
*2 adet domates(rendelenecek )
*Yarım yemek kaşığı domates ve (12)biber salçası
*2 diş sarımsak
*Zeytinyağı
*Tuz
*Maydanoz
Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Öncelikle bir tencereye barbunyalarımızı alıyor ve kaynamış su ilave ederek 15 dakika haşlıyoruz Daha sonra suyundan süzüyoruz barbunyaları
Ardından başka bir tencereye zeytinyağımızın üzerine( zeytinyağını bol tutabilirsiniz ben bol tuttum) salçalarımızı rendelenmiş domatesleri ve soğanlarımızı *küçük ve küp küp doğrayıp ekliyoruz Biraz kavurduktan sonra patatesi ve sarımsağı ekliyoruz Biraz kavurduktan sonra barbunyalarımızı ekleyip üzerine 2 su bardağı ılık su ekleyip kıvamı bulana kadar pişirmeye bırakıyoruz*Afiyet olsun
*Yarım kilo barbunya
*1 adet soğan
*1 adet patates
*2 adet domates(rendelenecek )
*Yarım yemek kaşığı domates ve (12)biber salçası
*2 diş sarımsak
*Zeytinyağı
*Tuz
*Maydanoz
Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Öncelikle bir tencereye barbunyalarımızı alıyor ve kaynamış su ilave ederek 15 dakika haşlıyoruz Daha sonra suyundan süzüyoruz barbunyaları
Ardından başka bir tencereye zeytinyağımızın üzerine( zeytinyağını bol tutabilirsiniz ben bol tuttum) salçalarımızı rendelenmiş domatesleri ve soğanlarımızı *küçük ve küp küp doğrayıp ekliyoruz Biraz kavurduktan sonra patatesi ve sarımsağı ekliyoruz Biraz kavurduktan sonra barbunyalarımızı ekleyip üzerine 2 su bardağı ılık su ekleyip kıvamı bulana kadar pişirmeye bırakıyoruz*Afiyet olsun