iltasyazilim
FD Üye
Barbunya (Sadece Islatarak Pişirilen) Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı kuru barbunya
*250 gram kemikli et ya da kuşbaşı(isteğe bağlı)
*4 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 tane orta boy kuru soğan
*2 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*Pulbiber
*Karabiber
*Tuz
*9 su bardağı sıcak su (pişirirken kullanacağız)
*6 su bardağı kadar normal çeşme suyu (ıslatırken kullanacağız)
Barbunya (Sadece Islatarak Pişirilen) Tarifi Yapılışı
*2 su bardağı kuru barbunya
*250 gram kemikli et ya da kuşbaşı(isteğe bağlı)
*4 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 tane orta boy kuru soğan
*2 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*Pulbiber
*Karabiber
*Tuz
*9 su bardağı sıcak su (pişirirken kullanacağız)
*6 su bardağı kadar normal çeşme suyu (ıslatırken kullanacağız)
Barbunya (Sadece Islatarak Pişirilen) Tarifi Yapılışı