Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Tavası

Barbunya Tavası

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler:

1 kg barbunya (temizlenip, yıkanmış, kurulanmış)
12 çay kaşığı tuz
beyazbiber
1 su bardağı bira
3 su bardağı elenmiş un
12 su bardağı zeytinyağı ya da ayçiçek yağı
1 limon (süsleme için)
12 bağ maydanoz (süsleme için)
5 çorba kaşığı Margarin



HAZIRLANIŞI:

Balıkları tuzlayıp, biberleyin ve biraya batırın Una bulayıp, fazla ununu silkeledikten sonra balıkları tavada kızdırdığınız zeytinyağında, her iki tarafı da kızarana dek kızartın
Kağıt havlu üzerinde fazla yağlarını süzdürün Önceden ısıtılmış tabaklara alın
Margarini bir tavada eritin Yağ iyice kızıp, kahverengileşmeye başlar başlamaz balıkların üzerine dökün Barbunya tavasını limon ve maydanozla süsleyip, sıcak olarak servis yapın
 
858,496Konular
982,359Mesajlar
30,217Kullanıcılar
egeyavruSon üye
Üst Alt