iltasyazilim
FD Üye
Barbunya Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo barbunya
*Bir adet büyük baş soğan
*Bir yemek kaşığı salça
*Bir buçuk yemek kaşıgı domates püresi
*Bir küçük havuç
*Bir küçük patates
*Bir küp şeker
*Tuz ve kırmızı biber
Barbunya Tarifi Yapılışı İlk önce barbunyayı normal su da 15 dakika haşlıyoruz haşlanan barbunyayı süzüp kara suyunu atıyoruz daha sonra soğanımızı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz daha sonra salça Ve domates püresini ekleyip biraz daha kavuruyoruz kavrulan soğanın içine barbunyayı ekleyip üzerini hafif geçecek kadar su ekliyoruz Ve küp küp doğradığınız havuç ve patateside ekleyip küp şeker tuz ve kırmızı toz biberi ekleyip 1520 dk kadar pişiriyoruz Arzuya göre pişen barbunyanın üzerine maydanoz doğrayıp servis edebiliriz
*Yarım kilo barbunya
*Bir adet büyük baş soğan
*Bir yemek kaşığı salça
*Bir buçuk yemek kaşıgı domates püresi
*Bir küçük havuç
*Bir küçük patates
*Bir küp şeker
*Tuz ve kırmızı biber
Barbunya Tarifi Yapılışı İlk önce barbunyayı normal su da 15 dakika haşlıyoruz haşlanan barbunyayı süzüp kara suyunu atıyoruz daha sonra soğanımızı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz daha sonra salça Ve domates püresini ekleyip biraz daha kavuruyoruz kavrulan soğanın içine barbunyayı ekleyip üzerini hafif geçecek kadar su ekliyoruz Ve küp küp doğradığınız havuç ve patateside ekleyip küp şeker tuz ve kırmızı toz biberi ekleyip 1520 dk kadar pişiriyoruz Arzuya göre pişen barbunyanın üzerine maydanoz doğrayıp servis edebiliriz