Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barcelona'da olsam Maradona olurdum

Barcelona'da olsam Maradona olurdum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Barcelona ’da olsam ben de o pasları veririm Maradona olurum

Galatasaray ve Milli Takım ’ın deneyimli savunma oyuncusu Servet Çetin, “Barcelona ’da oynasam Maradona olurdum dedi

Radyospor ’da Bağımsızlık Sancar ’la Haber Özel Programı ’nda soruları yanıtlayan Servet, Puyol ’u örnek göstererek, “Puyol benden ayrı bir şey yapmıyor Topu kesiyor, topu önündeki oyunculara veriyor Orada Xabi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor Barcelona ’da olsam ben de o pasları veririm Maradona olurum dedi

Bir Avrupa takımına transfer elde etmek istediğini dile getiren Mal Varlığı, “Avrupa ’nın o kadar fazla takımından önerge alıyorum Avrupa ’ya gitmek istiyorum Lakin bedensel koşulların oluşması gerekir Aldığımdan daha fazlasını veren olursa, giderim Yoksa buradaki huzurumu bozmam Yönetimden bonservis ücretimi aşağıya çekmeleri konusunda ricada bulunduk dedi

Rijkaard ’la aralarında bir sorun olmadığını gösteren Servet, Son 45 maçtır oynatılmama fazla abartıldı Cümbür Cemaat ‘senin gibi bir futbolcu nasıl oynatılmaz ’ diyor Bu benim için en büyük teselli derken geçen sezonki başarısızlığın asıl etkeni olarak takımın erken form tutmasını gösterdi Servet, hem Florya ’da son derece mutlu bir ortam olduğunu, Arda ’yla da aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını sözlerine ekledi

ULUSAL TAKIM KAMPINDA KENDİMİ BULDUM

Galatasaray'da son 45 hafta sorun yaşadığını kaydeden Mal Varlığı, Fakat ABD ’deki Ulusal Ekip kampı iyi oldu Yalnızca benim için değil, Fenerbahçe ’deki arkadaşlarım için de iyi oldu Moral bozukluğunu atabildiler; nitekim ben de orada 3 maçta da oynayarak kendimi buldum Milli ekip kapmalarının koskocoman katkısı oluyor Orada bütün anlamıyla deşarj oldumdedi

SON 45 MAÇTA OYNAMAMAM ÇOK ABARTTILDI

Son haftalarda oynamamasının abartıldığını vurgulayan Servet şu ifadeleri kullandı: Insanlar, benim Galatasaray ’da son 45 hafta oynamamam konusunu abarttılar Sezonun genelinde takımda en fazla oynayan oyuncu benim Sadece son 45 hafta bir problem yaşadım Istatistik Bilimi olarak 40 maçın altına düşmüyorum Bu sezonda oynadığım maç 40 kusür, milli takım maçları hariç Oynatılmadım diye bakmıyorum olaya, halk abartıyorlar Natürel ki ulusal takımda uzun zamandır oynuyorum Bu da gurur verici bir olay bana Hidink, bana üç maçta da şans verdi Ben de bu şansı iyi değerlendirdim

BANA YALNIZCA GÜVENSİNLER

İsteğinin kendine güven duyulması olduğunu bildiren Mal Varlığı, Ben tek bir şey istiyorum Bana güven duyulsun, bana güven duyulduğu vakit fazla başarılı olurum Fakat güven duyulmadığı vakit ister istemez kendimi veremiyor ve negatif performans sergiliyorum Yeter ancak bana güvenilsin; en zorlu koşullarda bile başarılı olurumşeklinde konuştu

TAKIMIN EN FAZLA OYNAYAN FUTBOLCUSUYUM

İstatistikleri de ortaya koyan başarılı defans oyuncusu, Galatasaray ’da geçirdiğim 3 sezonda ilk sezonda 52 tane resmi maç oynadım; bir adam başına de kaburgam kırık olduğu için oynamadım 2 sezonda 45 maç oynadım, tarak kemiğim kırıldığı için oynayamadım Bu sezon tekrar 4 küsur maç oynadım Insanlar 2024 maç oynarken ben her sene 40 ’ın altına düşmüyorum Bu hakiki göz ardı ediliyor Üstelik bir savunma oyuncusu olarak çok az kart görüyorum Sarı kart cezası görüp suç oluşturan almadım Bu değin fazla maç oynamama rağmen bunu başarıyorumdiyerek takımın en çok oynayan futbolcusu olduğunu belirtti

SAVUNMA OYUNCUSU OLMAMA RAĞMEN FAZLA GOL POZİSYONUNA GİRİYORUM

Her sene gol attığını kaydeden Mal Varlığı, Daha fazla atabilirim Her maçta kesin olarak bir gol pozisyonuna giriyorum; ama kaçırdığım çok oluyor Eğer onları da değerlendirirsem gol sayım daha da fazla olacaktırdedi

CÜMBÜR CEMAAT ‘SENİN GİBİ BİR FUTBOLCU NASIL OYNATILMAZ ’ DİYOR

Oynatılmamasını herkesin kendine sorduğunu bildiren Severt şöyle devam etti; Rijkaard ’la aramızda en minik bir sorun olmadı Olamaz da… Benimle ilgili bir sıkıntısı olduğundan bahsetmedi ya da bu konuda bir izah etme da yapmadı İşin açıkçası bilmiyorum niçin oynatmadığını En ufak bir tartışmamız olmadı Teknik direktörümüz ne derse o olur; fakat benim için önemli olan, insanların düşüncesi Dışında herkes “sen nasıl oynamazsın, senin gibi bir futbolcu nasıl oynamaz demeleri çok önemli Lakin insanlar şöyle de diyebilirlerdi: “Zaten hak etmiyordu Fakat birincisini söylüyorlar Bu da beni fazlasıyla teselli ediyor

BARCELONA ’DA OYNASAM MARADONA OLURDUM

Dünyanın önde gelen takımlarından örnekler de veren Mal Varlığı, Dünya çapında sıkı savunma oyuncularına baksınlar (Puyol, Tery, Ferdinand) ne yapıyorlar, ekstradan Gol pası mı veriyorlar Topu kesiyorlar önlerindeki oyunculara veriyorlar Puyol ne yapıyor Barcelona ’da? Barcelona ’da ben de oynasam ben de topu oyuna kral gibi sokuyor gözükürdüm Ben orada olsam Maradona olurdum Önünüzde Xabi ve Iniesta oynuyor Atıyorsunuz üç kişinin arasından topu alıp dönüyorlar Biz de bir top atıyorsun (orta saha oyuncularımızı kötülemek açısından söylemiyorum) bir kaptırıyorlar, gol yiyoruz, sorumlusu biz defans oyuncuları oluyoruz böylece topu ortaya vermemeye çalışıyoruz, daha fazla garanti oynamaya çalışıyoruz Yoksa ben de araya derin paslar atmasını biliyorumdedi

PARASAL ŞARTLAR OLURSA BİR AVRUPA TAKIMINA GİDECEĞİM

Avrupa kapısını açık bırakan Servet, Ben, daha önce de söyledim, yurtdışında futbol oynamak istiyorum Kulübümüz bonservisimde bir düşüş sağlarsa transferim gerçekleşir Natürel ki bonservisim ve aldığım ücret yüksek olduğu için Avrupa ’ya gitmem için yüksek ücretleri gözden çıkarmaları gerekiyor Hem Avrupa ’da aldığınız vergi üzerinden yüzde 50 oranında ödenti alıyorlar Dolayısıyla bu koşul sorun yaratıyor Almanya, Rusya, İngiltere, İskoçya ve Yunanistan ’dan fazla önemli teklifler alıyorum Her lahza gidebileceğim takımlar var; ama burada aldığım paranın daha fazlasını alamadığım sürece, huzurumu bozup gitmek istememdiyerek transfere yeşil ışık yaktı

MARSİLYA ’YA AKTARMA OLAMADIĞIM İÇİN MORALİM ÇOK BOZULDU

Marsilya'ya son anda meydana çıkan bazı pürüzler sebebiyle gidemediğini söyleyen Servet, Marsilya ’ya transferim gerçekleşmişti Bunu açıkladık, son anda pürüz çıktı, transferim olmadı Bu durum moralimi fazla bozdu Marsilya bu sezon kazanan oldu Benim için fazla hoş olacaktı; fakat seslenmek ama hayırlısı böyleymiş Türkiye ’de diğer büyük takımlardan transfer teklifi almadımşeklinde konuştu

GEÇEN SEZON FAZLA ERKEN FORM TUTTUĞUMUZ İÇİN BAŞARISIZ OLDUK

Geçen sezonki başarısızlık nedenini de açıklayan Mal Varlığı, Geçen sezon başarısızlıktaki ana etmen, sezonu çok erken açıp, erken form tutmamızdı Sezona başladık, fakat erken form tutmamız, ilerleyen haftalarda bıkkınlığa da niçin oldu Takımımız milli takıma en fazla oyuncu veren kulüp Zorlu maratonda futbolcuların üzerine fazla tartı bindi Bu da bıkkınlığa niçin oldu Başarısızlıkta tek sebeb bu; erken form tutmamızdedi

FLORYA ’DA MUTLU BİR ORTAM VAR; ARDA ’YLA ARAMIZDA İKİLİK DEĞIL!

Takım içerisindeki gruplaşmalara da tarafsızlık getiren Servet, Florya ’da mutsuz bir ortam olduğu ya da futbolcular arasında ayrışma olduğu yönündeki iddiaları kabul etmiyorum Halk yanlış düşünüyor Florya ’da tam bir aile ortamı var 3 sezondur Galatasaray ’dayım ve bu üç sezonda Florya ’da son derece mutlu bir atmosfer vardı zaman zaman Arda ’nın kendi grubu, Mal Varlığı ’in kendi grubu var gibi yazılar oldu; fakat pek bir şey katiyen olamaz Ben futbol hayatım boyunca katiyen, gruplaşmaya, ikilik yaratmaya karşın bir yaklaşımın içerisinde olmadım Böyle yaparsınız karşıdaki insanın ekmeğiyle oynarsınız Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamamda… Dolayısıyla gruplaşma iddiaları yalan yanlışifadeleriyle sözlerini bitirdi *

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt