Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Barış Akarsu - Vazgecme

Barış Akarsu - Vazgecme
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İşte her şey bitti
Kapılar kilitlendi
Asla acılmayabilir unutma

Belki ruyam bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgecme
Sevmekten vazgecme
İstemekten
Umutları sonmez insanın

Ama vazgecme sevmekten
Gulmekten
Direnmekten
Anlamsız gelse de hayatın

Similar threads

Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kırıcı Mesajlar kısa Kırıcı Mesajlar facebook uyuz oluyorum soylediğin anlamsız sozlerine! senin gibi anlamsız hepsi!!! Bir czgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma! Hep Sevenler Suclu Oluyorsa Bu Hayatta Sevmeyiz Acı Cektiririz Bizde Senn Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Hissizler Hareketsizler yol alamazlar Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar Kristalin bedelini goze almayan onunla oynamasın Ne zaman gelirsen gel başıma tac olursun Sen benim eski değil eskimeyen DOSTUMSUN Ya Sozlerin Aklımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Ayrılık sozleri,Yeni ayrılık sozleri Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim icimde kanayan yarasınbir gun gelir belki beni anlarsın donup te yuzume nasıl bakarsın Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,olumum kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin icin olmeye ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt