Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Barış Akarsu - Yeter Be

Barış Akarsu - Yeter Be
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kurulmuş saat gibi
Calışıyor bu dunya
Kimler geldi kimler gecti
Hala aynı ruya

Yalan olmuş sozler
Bu duzeni bozuk dunya yalan
Kelle koltuk altında
Gidiyoruz bu yoldan

Bırakın yeter be
Her gun aynı şeyler
Bu duzeni kim kurmuşsa
Gun gelir elbet biter

Similar threads

Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ben ağlamazken acıldı perde duştu maskem ve ağlamazken dert uşuştu Oldu mesken bana dunya zevk u sefa icinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara gectim Her zaman gulen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Damar aşk mesajları En damar aşk sozleri damar aşk nickleri seni herkes sever buna engel olamam benden cok seven olursa cekilir giderim ama benden az sevdiğini bilirsem onu cehenneme gonderirim yol aldığım ilk gemi demir attığım ilk limansın baktığım ilk yıldızbeni titreten ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Dunyanın En Guzel Damar Sozu, En guzel sozler damardan, En Guzel Damar Sozler Dunyanın En Guzel Damar Sozleri Sensiz olacak bir hayatı istemem garip dunyamda, sensizliği yediremem kendime dinletemem kalbime! Sen benim ilk ve Son aşkımsın, sen istemesende!!! Uzaklıklar biter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt