Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Akarsu'nun Annesin'den Ağlatan Konuşma

Barış Akarsu'nun Annesin'den Ağlatan Konuşma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Uzlaşma Dere'nun annesinden ağlatan tavır

Dün akşamki O Ses Türkiye yarışmasında oldukça duygulu anlar yaşandı bende gözyaşlarımı tutamadım bir anne için epeyce güç bir durumdu Barıştırma Dere'un annesi sözleriyle herkese duygulu anlar yaşattı yarışan övünç dayanamadı ve gözyaşlarını tutamadı

Uzlaştırma Akarsuya benzerliği ile dikkat çeken Övünç bu akşam söylediği Islak Islak şarkısıyla büyük alkış topladı Bu hoş şarkı sonrası Barıştırma Çay'nun annesi Hatice Çay'nun sütüdyoda olduğu söylendi

Barıştırma Akarsunun annesi bütün salonu duygulandıran bir konuşma yaptı Hatice Nehir şu sözleri söyledi

O Ses Türkiye beni buralara kadar getirdi Buralardan çıkanların yolları açık olacak Ben yarışmaları hiç seyredemiyordum kızım bana Onurun abisine çok benzediğini söyledi Gördüğümde ruhum çıkacak gibi oldu Barışımla hissettiğim şeyleri gördüm Onurda Saygısı, mütevaziliğiyle oğluma fazla benziyorBarışı yaşadım Onurla iyi oysa gelmişim, yahut içimde ukte kalırdı kazanmamak manâlı değil manâlı olan insanlık şu kapıdan çıkabilmek diyerek salonu ağlattı

*

858,506Konular
983,037Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt