Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği şaşırttı!

Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği şaşırttı!
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
baris_arducun_oyuncu_olmadan_onceki_meslegi_sasirtti_meger_1638346646_717.jpg

Son olarak Büyük Selçuklu dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Güzel oyuncu Barış Arduç'un oyuncu olmadan evvelki mesleği herkesi şaşırttı.

Kiralık Aşk dizisiyle çıkış yapan, Alparslan Büyük Selçuklu ve Kulüp dizileriyle son günlerin en çok konuşulan oyuncularından olan ünlü oyuncu Barış Arduç'un evvelki mesleği duyanları şaşırttı.

Yeni dönemde TRT1'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle mesleğinde başarılı bir yol çizmeye devam eden Arduç'un asıl mesleği cankurtaranlık. Arduç, oyunculuk yapmadan evvel Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptığını belirtiyor.

Barış Arduç

"BAŞ ETMEYİ ÖĞRENDİM"

GQ mecmuasına konuşan Arduç, binden fazla kişiyi kurtardığını belirterek bir anısını anlattı. Oyuncu, "Bir hala-yeğen vardı. Onlara yetişemedim, boğuldular. Çok berbat olmuştum, hayallerime giriyorlardı. İki yıldır baş etmeyi öğrendim." dedi.

Similar threads

Son olarak Büyük Selçuklu dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği herkesi şaşırttı. Kiralık Aşk dizisiyle çıkış yapan, Alparslan Büyük Selçuklu ve Kulüp dizileriyle son günlerin en çok konuşulan oyuncularından olan ünlü oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ünlü oyuncu Barış Arduç, oynadığı dizilerdeki performansın yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Bir ağabeyi ve bir de kardeşi bulunan Arduç'un kardeşleriyle benzerlikleri sosyal medyada olay oldu. Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde büyük bir beğeni toplayan yakışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ünlü oyuncu Barış Arduç, oynadığı dizilerdeki performansın yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Bir ağabeyi ve bir de kardeşi bulunan Arduç'un kardeşleriyle benzerlikleri sosyal medyada olay oldu. Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde büyük bir beğeni toplayan yakışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
İki yıl önce Çeşme'de kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile nikah masasına oturan oyuncu Gupse Özay, geçtiğimiz aylarda hayranlarına hamilelik müjdesini vermişti. Hamilelik süresi boyunca sık sık sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu bugün bebeğini kucağına aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
'Pis Yedili' dizisiyle tanınmaya başlayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, son devrin tanınan oyuncuları ortasında yer alıyor. Şimdilerde 'Üç Kuruş' dizisinden rol alan Kaygılaroğlu'nun okuduğu kısım ve asıl mesleği duyanları şaşırttı. Son haftalarda tanınan dizi haline gelen 'Üç Kuruş'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt