Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Falay'dan yıllar sonra gelen Ezel itirafı! O gerçek ortaya çıktı!

Barış Falay'dan yıllar sonra gelen Ezel itirafı! O gerçek ortaya çıktı!
0
75

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
vPcLG_1650980416_8556.JPG

Ünlü oyuncu Barış Falay, son dönemin popüler programı Uğur Aslan’ın sunduğu 'Afara' programına konuk oldu. Falay, yıllar önce rol aldığı Ezel dizisiyle alakalı şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Yargı dizisinde ‘Eren’ karakterine hayat veren Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği Kanal D programı 'Afara', her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

İlk bölümüyle izleyiciden büyük beğeni toplayan Afara'nın ikinci bölüm konukları; Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı oldu. Başarılı oyuncu Barış Falay, bir dönemin ilgiyle izlenen Ezel dizisiyle alakalı şaşırtan bir itirafta bulundu. Falay Ezel dizisinde Kerpeten Ali karakterini oynamış ve bu dizideki rolü ile şöhreti elde etmişti.

MBKB6_1650981024_2863.jpg
barış falay

"EZEL TEKLİF EDİLDİĞİNDE SENARYOYU OKUMADIM BİLE"

Barış Falay, 'Ezel' dizisine dahil olma sürecini şu sözlerle dile getirdi:
"Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. 'Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım' dedim."

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt