Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Manco - Bal Sultan

Barış Manco - Bal Sultan
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan
Bakmaya kıyamazdım oyle guzeldi bal sultan
Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan
Yureğime duştu ateş inanmak bal sultan

Her damla yağmurda sen varsın bal sultan
Her tuten dumanda yine sen bal sultan

Aşk ateşiyle yanmayan nasıl ocak yaksın ki
Cocukluk nedir bilmeyen nasıl cocuk baksın ki
Duydum ki dalından kopmuş gul gibi solmuş gurbette bal
Sultan
Altın kafesteki bulbul gibi susmuş bal sultan

Bir akşam karanlığında cıkıp gitmiş bal sultan
Gun batısında yıldızlarla buluşmuş bal sultan
O gun bu gundur tatlı bir ruzgar eser gurbetten bal sultan
Ve karanlık gecelerde ışıldar tum yıldızlar

Similar threads

Barış Manco Katip Arzuhalim Şarkı Sozu Kurban olam kalem tutan ellere Katip Arzuhalım yaz yare boyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip Arzuhalım yaz yare boyle Guzelim emey civanımım emey bitanem emey hey Katip Arzuhalım yaz yare boyle Guzelim emey civanımım emey hey Pir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
en guzel Hasret Sozleri hasret Mesajları Hasret Sozleri Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin Yokluğun sırtıma saplandı bir bıcak gibi Akıtır taşa, toprağa kanımı Dunya seninle aydınlık ve guzeldi Şimdi bin guneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Kadına Dair Şiirler, ADIM KADINDIR BENİM Başımdaki yazmayı devrim ile duşurdum Toprak kokan sacımı ruzgar ile ucurdum Orak vurdum ekine bebeme sut icirdim Salın benim peşimi adım kadındır benim Eylemlemlerde eşime omuz verdim el ele Saclarımı yoldular cehalete bak hele Panzerler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Uzun Mesajlar guzel sozler, Uzun Etkileyici Mesajlar imagesetkileyiciuzunmesajlar5ad992164b13e Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saclarında, sesin yuzumu ruzgarla bulsun Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Etkileyici Uzun Sozleri Uzun EtkiLeyici sozler, en guzel EtkiLeyici sozler Uzun Etkileyici aşk sozleri Etkileyici uzun Guzel mesajlar En guzel Etkileyici uzun Sozler İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,497Konular
981,987Mesajlar
29,978Kullanıcılar
mskalSon üye
Üst Alt