Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Barış Manco - Lambaya Puf De

Barış Manco - Lambaya Puf De
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Barış Manco Lambaya Puf De Şarkı Sozu

Lambaya puf de hoh deme puf de
Perdeyi ort kız cekmede ort kız
Perdeyi ort kız acmada ort kız

Kol sarıyor kol basıyor
Gız ben yanıyor ben yanıyorum sana gız
Perdeyi ort kız cekmede ort kız

Similar threads

Lambaya puf de Hoh deme puf de Perdeyi ort kız Cekme de ort kız Lambaya puf de Hoh deme puf de Perdeyi ort kız E acma da ort kız Kol sarıyor Kol basıyor Kız ben yanıyom Ben yanıyom sarı kııııız Lambaya puf de Hoh deme puf de Perdeyi ort kız E acma da ort kız
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Gokhan Koc 15 ocakta soylediği şarkı Puf O Ses Turkiye Gokhan Koc 15 Ocak O ses Turkiye Gokhan Koc Puf şarkı sozu kalmadı tahammulum gucum gozgore gore tukeniyorum mecnunm misali pervanenim ama gunbegun soluyorum hastayım sana ben tescilli vurgununum kut kut atıyor kalbim gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Barış Manco Kara Sevda Şarkı Sozu Nasıl anlatsam bilemiyorum icim icime sığmıyor O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim icim yanıyor Eksi kırk derece soğuk suda bile yuzerim inanki Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Barış Manco Kol Duğmeleri Şarkı Sozu Hatırlarım bugun gibi sessiz gecen son geceyi Başın one eğik bir suclu gibi bana verdiğin hediyeyi İki kucuk kol duğmesi butun bir aşk hikayesi İki duğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Barış Manco Sozum Meclisten Dışarı Şarkı Sozu Sozum meclisten dışarı dostlar Bu gunlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum Hani ince kıyım dograsalar beni Marmara ege karadeniz Ve hatta akdeniz cacık olur diyorum Dedim oylesine buyuk ki dostlar Hani beni kırka yarıp yine kırka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt