Uzlaşma Manço seni unutmadık Unutmayacağız Dünden beri iki kolda vefat haberleri bir yanda Defne Joy Foster diğer yanda Barıştırma Manço ölümünün üstünden pek vakit geçmesine karşın hala kalplerdeolan bir üstat o fakat; Sabahleyin beri pek fazla haber sitesi gezdim yalnızca bir kaçı Uzlaşma Manço'yu unutmadı 1549172807 1549172807 barismancoseniunutmadikunutmayacagiz5c56804c95790barismancoseniunutmadikunutmayacagiz5c56804c95790 barismancoseniunutmadikunutmayacagiz5c56804c95790 Forumda araştırdım bulamadım bari bizde unutmayalım 1999 yılında, 31 Ocak'ı 1 Şubat'a bağlayan gece, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata veda etti Barıştırma Manço Ölümüyle çocuklar ve gençler Uzlaşma ağabeysiz, büyükler ise Uzlaştırma Çelebi'siz kaldı Barışma Manço, 41 yılı aşkın sanat yaşamında kendisine değerinde görülen 300'un üzerindeki ödülün haricen milyonların sevgisini kazandı Herkesin ağabeyi, arkadaşı oldu Hiç beklenmedik anda vefat ederek herkesi üzen Uzlaştırma Manço için yüz binler bir olup onu kendi şarkılarıyla uğurladı Bundan Böyle Süt İçmeyeceğiz & Arabanın Ön Koltuğunda Oturacağız Çünkü Sen Mahrum Uzlaşma Abi Adam Olmayacak Çocuklar Seni Fazla Seviyorum Barıştırma Abim