Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış manco-unutamadım nota

Barış manco-unutamadım nota
0
86

Similar threads

Dağlar Dağlar Barış Manco flut Notaları Barış Manco Dağlar Dağlar şarkı Notaları Barış Manco Dağlar Dağlar Akor Dağlar Dağlar Barış Manco Notaları imagesdaglardaglarbarismanconotalari5ada8a569742d Barış Manco Dağlar Dağlar Akor Em Ellerimle buyuttugum solar iken dirilttigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Gulpembe Barış Manco akoru barış Manco Gulpembe gitar akoru nedir Barış Manco gulpembe şarkısı gitar akoru Em Am Sen gulunce guller acar Gulpembe G D G F Dm Em Bulbuller seni soyler, biz dinlerdik Gulpembe Am Sen gelince bahar gelir Gulpembe G D G F Dm Em Dereler seni caglar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Barış Manco Sahilde Şarkı Sozu Yıllar once yine boyle bir ağustos akşamı Seninle yurumuştuk bu sahilde Bilmem hala benim gibi sen de hatırlar mısın El ele soz vermiştik bu sahilde Seni bana cok gorduler İnanmadın mı bana unutmam demiştim sana O sabah ayrılırken Şimdi bilmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Barış Manco Unutamıyorum Şarkı Sozu Yıllar sonra yine karşındayım Bırak biraz yanında kalayım Sen tek mutlu ol başka arzum yok Bense seni unutamıyorum Duydum bugun evleniyormuşsun Başkasının oluyormuşsun Sen tek mutlu ol başka arzum yok Bense seni unutamıyorum Doya doya son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Barış Manco Gulpembe Şarkı Sozu Sen gulunce guller acar gulpembe Bulbuller seni soyler biz dinlerdik gulpembe Sen gelince bahar gelir gulpembe Dereler seni cağlar sevinirdik gulpembe Guz yağmurlarıyla bir gun goctun gittin sen inanamadık gulpembe Bizim iller sessiz bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt