Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Manco - Unutamadım

Barış Manco - Unutamadım
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dun yine yapayalniz dolastim yollarda
Yagmurlarda islanan bombos sokaklarda
Gozlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni
Unutamadim unutamadim ne olur anla beni

Unutmak kolay demistin alisirsin demistin
Oyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme

Yillar ikimizden de cok seyler goturmus
Sen yeni yuva kurarken beni paramparca bolmus

Unutmak kolay demistin alisirsin demistin
Oyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme

Similar threads

Bulent Ortacgil Erkan Oğur Unutamadım şarkı sozu Erkan Oğur Bulent Ortacgil Unutamadım şarkısı sozleri 2019 Bulent Ortacgil Erkan Oğur dueti unutamadım Dun yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gozlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Kısa Sevenler İcin Mesajlar Aşk Mesajları Sevenler İcin Mesajlar Seni Seviyorum! Diyen Dillere Degilsenin Icin Aglayan Gozlere Inan Insanin Insana Verebilecegi En Olumsuz Hediyedir Sevgi Unutma Ki Insan Sevebildigi Kadar Insandir Insanlarin Umudunu Kirmabelki De Sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Aşk Mesajları Seni Seviyorum! Diyen Dillere Degilsenin Icin Aglayan Gozlere Inan Insanin Insana Verebilecegi En Olumsuz Hediyedir Sevgi Unutma Ama Insan Sevebildigi Değin Insandir Insanlarin Umudunu Kirmabelki De Sahip Oldugu Tek Sey Odur Dunyada Paylasildikca Buyuyen Tek Sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
:: Aşk Sözleri::S melekle ilgili aşk sözleri melek aşk sözleri edebiyat edebiyat 1549097845 1549097845 asksozleri5c555b79d5308asksozleri5c555b79d5308 http:wwwmsnchatsohbetcomdreamtimetitle :: Aşk Sözleri::S ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM,KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR,UNUTULMAYACAK KADAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
söylenecek en güzel sözler bir kadına söylenecek en güzel sözler kadınlara söylenecek güzel sözler bir kadına en söz bebeklere söylenen SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGILSENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN NEGATIF HEDIYEDIR SEVGI UNUTMA ANCAK INSAN SEVEBILDIGI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt