Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Manço’nun “İngiltere dostunuz mu?” sorusuna verdiği yanıt yeniden gündem oldu

Hoş geldin! goke tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Barış Manço’nun “İngiltere dostunuz mu?” sorusuna verdiği yanıt yeniden gündem oldu
0
140

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
BBC’de çalışan bir İngiliz muhabiriyle röportaj yapan usta sanatçının konuşması dikkat çekti.İngiliz muhabirin gözlerinin içine bakarak "İngiltere dostumuz değil" diyen Barış Manço’nun videosu binlerce beğeni aldı.

Similar threads

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar muharrirleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya karşılık veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra faal siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Vladimir Putin Erken Kariyer Putin, hocasının bulunduğu Leningrad Eyalet Üniversitesi’nde hukuk okudu.Anatoly Sobchak, daha sonra perestroyka döneminin önde gelen reform politikacılarından biri . Putin yabancı olarak 15 yıl görev yaptı istihbarat için memur KGB’nin altı yıl olmak üzere (Devlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
486
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar müellifleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya cevap veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra etkin siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,507Konular
982,811Mesajlar
30,622Kullanıcılar
Gvr13Son üye
Üst Alt