Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Murat Yağcı'dan babasıyla ilgili yürek burkan açıklama

Barış Murat Yağcı'dan babasıyla ilgili yürek burkan açıklama
0
45

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
baris_murat_yagcidan_babasiyla_ilgili_yurek_burkan_aciklama_1622275176_9878.jpg

Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı ayrılığın ardından özel hayatıyla gündemden düşmeyen Barış Murat Yağcı, Exxen'de yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. Babasıyla ilgili itirafta bulunan Yağcı, 'Annemle büyüdüm, baba bende bir yaşa kadar olmadı' sözleri yürekleri burktu.

Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımında mücadele eden ve finalde son ikiye kalan Barış Murat Yağcı, Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu üstlendiği Exxen'de ekrana getirilen Katarsis programına konuk oldu.

OuPQL_1622275244_032.jpg

Çıkardığı kitapta kadınlarla ilgili yazdıkları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Barış Murat Yağcı, Katarsis'de hayatına ilişkin bilinmeyenleri anlattı.

7DSep_1622275282_2827.jpg

Aile yaşantısı hakkında konuşan ve babasıyla ilgili itiraflarda bulunan Barış Murat Yağcı, şunları söyledi:

"Annemle büyüdüm, baba bende bir yaşa kadar olmadı. Annem beni bir abla, baba ve anne gibi büyüttü"

858,505Konular
982,976Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt