Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Pınarı bölgesind 49 bin öğrenci ders başı yaptı

Barış Pınarı bölgesind 49 bin öğrenci ders başı yaptı
0
80

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Terör örgütü YPG/PKK'dan Barış Pınarı Harekatı ile kurtarılan Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerindeki okullarda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başladı.

Similar threads

Türkiye'nin düzenlediği askeri harekatlar sayesinde Suriye'nin kuzeyinin değerli bir kısmı huzura kavuştu. Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarılan Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde öğrenciler sınıfları doldurdu. Barış Pınarı bölgesinde ders sevinci 2022-2023 eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında obüs atışlarıyla vurulan Tel Abyad ve Rasulayn kırsalından dumanlar yükseliyor. Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
(Güncellendi) Milli Savunma Bakanlığından, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın doğusuna kara harekatının başladığı bildirildi. Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
(Güncellendi) Milli Savunma Bakanlığından, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın doğusuna kara harekatının başladığı bildirildi. Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Cerablus'a sığınan Suriyelilerin Tel Abyad'a döndükleri belirtildi. MSB açıklamasında, "Suriyeli kardeşlerimizin Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki evlerine dönüşleri devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt